bebeğim gezmiyorrr

ogretmen_083

umutlar bitmesin dostum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
126
2
41
kızlar bebeğimi arabsıyla yada otomobille gezdiremiyorum. 2,5 aylık evden 10 dakika uzaklaşsa hemen ağlıyor.oysaki bebekler çok sever arabayı,gezmeyi..misafirliğre gidemiyorum. bir kere gittim bir bardak çay içemedim emzirmekten.. hep ağladı.benzer durumda olan var mı?
bu arada bebeğimde kolik var..
onu nasıl oayalayıp gezdirebilirim?

aynısı bendede olmuştu..şimdi bebeğim 5 aylık ve o anlattığın sorunlar 3-4 aylıkken bitiyo takma kafana
anlattığın gibi pusetinde 5 dk oturmazdı arabada çıldırırdı..kucağa alınca bile susmazdı arabada...kucağıma alıp araba sürdüğümü bilirim bu sıpayla...koliktendi tüm bunlar bence uyurken yanında saç kurutma makinesi çalıştırıyordum ağlayınca susuyodu bide kolikli bebekler için buzuki orhan diye bi cd var internetten indirebilirsin onu dinletiyodum gün boyu...allah güç kuvvet versin ama az kalmış moralini bozma şimdi ben çok rahatım eline oyuncak veriyorum kendi kendine oyalanıyo...arabadada aynı şekilde...neyse sen bu cd yi temin et bide fön bulamadığın yerde elektrik süpürgesi bide davlumbaz seside işe yarıyo bilgin olsun...

Canım benim kızımda başka bir eve gittiğimizde çıldırıo, arabada da uyuyo olursa sorun yok uyanıksa kıyamet kopuyor. Bebek arabasında da uyuyorsa problem olmuyor. Bende evden dışarı çıkmaya korkar oldum zaten bir kaç kere denedim artık cesaret edemiyorum.Geçen gün annemlerde kalmaya gittim iki gün kucağımdan inmedi. Geçicek inşallah.

Sık sık balkona çıkarıp dışarıya alıştırabilirsin, hem daha çok küçükmüş, biraz büyüsün geçer.
Kolik olan bebişlere yapacak hiçbirşey yok malesef, Rabbim sabır versin.

kolik olan bebeklerde malesef yapilacak bisey yok
sadece yapabilecegin sabir etmek emn ol 3-4 ay sonra hepsi gececek
ki fazlada kalmamis
ama tabi misafirlige felan gitmemeye alisirsa onu nasil cözersin bilmiyorum
cünki bu seferde yabancilama fasli baslayacak allah sabir versin canim

şuan 3.5 aylık oldu biraz daha durur vaziyette artık gerçekten aylar gecince alışıyorlar

X