bebegim geriden geliyor

benim 35.haftam bebeğim ilk ultrasondan beri 10 gün geride..doktorumunun açıkladığına göre geç döllenme..kaç günde adet olduğunla alakalı..mesela ben 32 gün gibi oluyordum ama ultrasonlar 28 gün sabit hesap yapıyorlar..bir debebek eğer bi muayenede 2 hafta geriden birinde 1 hafta diğerende 3 hafta gerideyse ozaman sorun oluyormuş..rahim içi gelişim geriliği düşünülüyormuş ozaman..ama bazı bebeklerde 20li haftalarda haftasını yakalıyor..benimki yakalamadı..bakalım doğumu hangi güne göre olacak bekliyorum bende..ama kafaya takacak bir şey yokk:ecrin_bebek:

bende 34 günde bir adet oluyordum sanırım onla alakalı benimki hep sabit oluyor 11 gün farkla devam ediyoruz hadi hayırlısı

canım merak etme, ultrasonda görülen tarih SAT'a göre +10 ve -10 gün oynayabilirmiş, normal yani.. bir de sen daha 12 haftalıksın daha çok erken endişelenmen için.. hele bir gel 20. haftalara doğru.. o zaman belli olur.. bir de 20-22. haftalar gibi 2. düzey ultrason ya da detaylı ultrason denilen bir tarama yapıyor doktorun, bebişin tüm ölçülerini bilgisayara giriyor ve sana en doğru yaşını ve beklenen doğum tarihini veriyor..

benimde tam 10 gün geriden ama 6 haftalığımdan beri böyle sonradan geri gelme değil şimdi 20 haftalığım normalde 21 in sonlarında olmam lazım doktor ayrıntılıdada baktı bişey yok dedi başından böyleymiş sonradan gerilememiş dedi geç döllenmeymiş ben normalde 28 günde bir olmama rağmen geç döllenme olmuş ilkden çok taktım kafama ama bebeğimin sonuçları gayet normal olunca doktorda kafaya takılcak bişey yok deyince rahatladım

34. haftamızdayız dün dr.a gittim hersey normaldi ama bu hafta gelişim geriliginden süphelendi.yarın ayrıntılı ultrasona girecem canım cok sıkılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…