Özele muayeneye gidiyorum ben de canım. İnsallah normaldirBir iki hafta ilerde ya da geride olması normal. Milimetrik ölçümler bunlar yanılma payı da çok oluyor. Ben hem özelde hem devlette detaylı ultrasona girmiştim. Özelde titizlikle bakan doktorun ölçümleri ile devletteki hanımefendinin ölçümleri bile farklıydı. Yani 1 mm fazla ölçse zaten bir hafta ilerde diyor.
33.haftada bebegim 32. Haftadaymis. Baş çevresi ve uyluk kemiği geride. Karın cevresi normal bi tek. Kilo 1900. Bu durumu yasayan var mi moralim cok bozuk
1 haftalık geri olması sıkıntılı bir durum değil tatlı canını sıkma ölçümde de hata olabilir bebeğin kendisi de gerçekte öyle olabilir ama hemen toparlanan şeyler bunlar. Benim bebeğim mesela ilerde görünüyodu ölçümlerde doğduğunda ufaktı gayet tam tersi de mümkün.Özele muayeneye gidiyorum ben de canım. İnsallah normaldir
Doktor bir hafta sonra tekrar çağırdı ilerleyip ilerlemedigine bakacakmis. Buzamana kadar normal gidiyodu anlamadim bende :/Doktor ne dedi?
Çok teşekkür ederim1 haftalık geri olması sıkıntılı bir durum değil tatlı canını sıkma ölçümde de hata olabilir bebeğin kendisi de gerçekte öyle olabilir ama hemen toparlanan şeyler bunlar. Benim bebeğim mesela ilerde görünüyodu ölçümlerde doğduğunda ufaktı gayet tam tersi de mümkün.
Tansiyon nasılDoktor bir hafta sonra tekrar çağırdı ilerleyip ilerlemedigine bakacakmis. Buzamana kadar normal gidiyodu anlamadim bende :/
Tansiyon normal canım.Tansiyon nasıl
YaaAna rahmi bir muamma.
2 haftalik onde/geride olmasi normal karsilaniyor. Siz icinizi ferah tutun ve bebeginize odaklanin. Yavrunuz iyidir annesi. Haftaya bir bakmissiniz onden gidiyor. Guzellikler dilerim.
O zaman panikleme bu saate kadar kötü şey çıkardı.Tansiyon normal canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?