Serum fizyolojik damla kullanıyorum cok zor yapıyorum izin vermiyor şırınga ile nasıl yapıyorsunuzserum fizyolojik sıkacaksiniz burnundan yoksa uyuyamaz cocuk.
siringayla cekip iki burun deliginden de sıkın birer enjektor nasil rahatladigini gorursunuz
damla bir ise yaramaz artik 1 yasini gecmis az gelir ona.Serum fizyolojik damla kullanıyorum cok zor yapıyorum izin vermiyor şırınga ile nasıl yapıyorsunuz
Yapmaya çalışayım onu o zaman berbat bişey ememiyor kuzum öksürüyorserum fizyolojik sıkacaksiniz burnundan yoksa uyuyamaz cocuk.
siringayla cekip iki burun deliginden de sıkın birer enjektor nasil rahatladigini gorursunuz
Ben belki 1.5 2 yasina kadar surekli yaptim basınçlı sikin ve direk kaldırın ne varsa akar sonra diğer burnuna. Bu sadece burnunu acar.1 cay bardağı ilik suyun içine 1 cay kaşığı bal koyun arada kasik kasik icirin boğazını yumuşatır. Suan ufak kullanılır mi bilmiyorum doktoruna bir sorun ben keçi boynuzu özü ( pekmezi) içiriyorum öksürüğünu kesiyor.Yapmaya çalışayım onu o zaman berbat bişey ememiyor kuzum öksürüyor
aslinda pekmez vermesi baldan daha iyi bal 2 yastan once pek onerilmiyor.Ben belki 1.5 2 yasina kadar surekli yaptim basınçlı sikin ve direk kaldırın ne varsa akar sonra diğer burnuna. Bu sadece burnunu acar.1 cay bardağı ilik suyun içine 1 cay kaşığı bal koyun arada kasik kasik icirin boğazını yumuşatır. Suan ufak kullanılır mi bilmiyorum doktoruna bir sorun ben keçi boynuzu özü ( pekmezi) içiriyorum öksürüğünu kesiyor.
Pekmez veriyorum Allahtan onu içiyor ama cok iştahsız burun tıkalı olunca. Burnunu açsak cok rahat edecek bugun sabah yaptık şırıngayla pek beceremedık galıba cok almadı cunku artık birkaç saat arayla yapacağız doktora gittik sızın dediğiniz gibi basınçlı sıkın dedi o da. Hava verdi bir de iğne. Kıyameti koparıyor yapılırken kuzum birkaç kere kan tahlılı alınınca doktordan nefret etti resmenaslinda pekmez vermesi baldan daha iyi bal 2 yastan once pek onerilmiyor.
alerjik olabilecegi icin.
tereyagini eritip uzerine keciboynuzu ozunu karistirip verebilirsiniz
cocuk alamaz zaten nasil ceksin burnuna babasi tutsun sikica sizde birden sıkın sıringayi.Pekmez veriyorum Allahtan onu içiyor ama cok iştahsız burun tıkalı olunca. Burnunu açsak cok rahat edecek bugun sabah yaptık şırıngayla pek beceremedık galıba cok almadı cunku artık birkaç saat arayla yapacağız doktora gittik sızın dediğiniz gibi basınçlı sıkın dedi o da. Hava verdi bir de iğne. Kıyameti koparıyor yapılırken kuzum birkaç kere kan tahlılı alınınca doktordan nefret etti resmen
Almadı yazmışım yanlışlıkla yaptık ama olmadı demek istemiştim. bir kez daha verdik dünkü gibi degil simdi daha iyi şükür. Bakalım bundan sonra alışacağız sanırım bu tarz şeylere...cocuk alamaz zaten nasil ceksin burnuna babasi tutsun sikica sizde birden sıkın sıringayi.
kac gundur bosuna eziyet cekiyor cocuk.
yutsa bile birsey olmaz o suyu yeterki genizleri temizlensin.
(ignesiyle degil tabiki normal plastik siringadan bahsediyorum.
acemi oldugunuz icin uyarmak istedim )
İkisini de veriyorum baş pekmez doktoru da bal önerdi bugun sabah akşam birer çay kaşığı verebilirsiniz diye. Serum fizyolojik daha cok rahatlatıyormuş gerçekten kuzum daha rahat nefes alıyor simdi. İnşallah böyle böyle düzelir iyiceBen belki 1.5 2 yasina kadar surekli yaptim basınçlı sikin ve direk kaldırın ne varsa akar sonra diğer burnuna. Bu sadece burnunu acar.1 cay bardağı ilik suyun içine 1 cay kaşığı bal koyun arada kasik kasik icirin boğazını yumuşatır. Suan ufak kullanılır mi bilmiyorum doktoruna bir sorun ben keçi boynuzu özü ( pekmezi) içiriyorum öksürüğünu kesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?