bebeğim gelsin artık

iki hafta daha beklıyımm gıtmeyı dusunuyorum canım

BENDE bidahaki ay tekrar gidicem çok üzülüyorum artık canım bidahaki ay evlilik yıldönümüz bir yıl olacak ama maalesef bebişimiz yok inş mutlu haberlerimizide paylaşırız bi gün ..

BENDE bidahaki ay tekrar gidicem çok üzülüyorum artık canım bidahaki ay evlilik yıldönümüz bir yıl olacak ama maalesef bebişimiz yok inş mutlu haberlerimizide paylaşırız bi gün ..

inşallah canım ya dusunmemek lazım ama olmuyo tek care allaha sıgınıp dua edıcez ümidimizi yitirmeden allah yar ve yardımcımız olsun ınsallah

merhaba bayanlar yeni üye oldum bu sıteye 9 aylık evlıyım hıcbır sekılde korunmamamıza ragmen gebe kalamıyorum oysakı her ay belırtıler yasıyorum ne yapabılırım.

Canim tanidigim bi ablam 10 yil boyunca cok istemis bebek sahibi olmayi kendisi azerbeycanli ve gitmedigim ulke yapmadigim isler kalmadi hende her ulkede tekrar tekrar diyor.. Turkiye rusya iran azerbeycan vs bisuru yerde tedavi gormus ama sonra pes ettim 40 yasindaydim artik umudumu kestim diyor ve bigun asiri bi karin agrisiyla hastaneye kaldiriliyor doktor tebrik ederim 4 aylik hamilesiniz oglunuz olacak diyor.. Suan 12 yasinda sagliklikli bi evlatlari var.. Yani cogu sey piskolojik dusunmemeliyiz tabi kelin ilaci olsa kendi basina surermis bende cok takiyorum ve nasil takmamam gerektigini bilmiyorum Rabbim bizi bekletmeden vaktini zamanini yakinda getirsin insallah bizi evlatsizlikla yada evlatlarinizla imtihan etmesin..

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

duan için alah razı olsun canım ıcımde hep bı umut var hele bu ay dahada arttı umudum .(

duan için alah razı olsun canım ıcımde hep bı umut var hele bu ay dahada arttı umudum .(

Aynen bende oyleyim cok umutluyum bu ay.. Rabbim vaktini getirmis olsun.. Ben okadar inanmak istiyorumki bu ay kesin olacagina bebek arabalari filan bakiyorum 😊🙈 ama tabi bunlar guzel hayaller insallah en kisa zamanda gerceklesir

o dert bendede var canım sımdıden ne örceklerımı falan belırledım annem desen sımdıden basladı kıyafet almaya bende cok mutluyum umutluyum heycanlıyım bırde karnımdada 2 aydır şişlik var hıc ınmıyor nedense

Sanki beni anlattin simdi :) doktora gorundunmu karin sisikligin icin? Benim kasık agrim var bikac gundur baya cogaldi ve ara ara gogus uclarim sizliyo.. İnsallah yuzumuz guler bukez 😘

Ne fazla umutlanmak lazim nede tamamen. Pes etmek orta kararda bi duygu içinde olmamiz lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…