- 17 Aralık 2013
- 192
- 48
- 118
- 34
- Konu Sahibi Birkediiannesi
-
merhaba bayanlar yeni üye oldum bu sıteye 9 aylık evlıyım hıcbır sekılde korunmamamıza ragmen gebe kalamıyorum oysakı her ay belırtıler yasıyorum ne yapabılırım.
merhaba canım
eğer her ay bu sefer hamile kalıcammı diye beraber oluyorsan psikolojik olarakta olmadığını bilmeni isterim. eger çok istiyorsan bir kadın doğum uzmanına git ve muayene ol ama sunu sölim ilk bi senelik evliliklerde korunma olmasada gebelik oluşmayabiliyor. korkma bence bir muayene ol sorun olup olmadığına baktır ve hemen istiosan onlar hemen ilgileniyorlar. üzülme en kısa zmanda aramıza katılırsın umarım
evliliğimim ikinci ayında sıddetlı kasık agrısı sebebıyle gıttım ıltıhaplanma var dedı antıbıyotık kullandım gectı dıger yumurtalar rahım hersey normal dedı :44: acaba sorun bendemı yoksa esım cok sıgara ıcıyor omu etkiliyor bilemedim
sigara ile bi ilgisi olduğunu düşünmüom. hamile kaldığımı öğrendiğim güne kadar bende eşimde günde 1 paket sigara içioduk. eger sende bir sorun yoksa doktorlar adet tarhinde çağırıp ilaç veriolar ve kesin olarak hangi gün yumurtaladığını belirleyip beraber olmanızı sağlıolar bundada bişi olmaz ise eşine baktırman gerekio
sigarayla alakası yoksa sagolun içimi rahatlattınız artık bu ayda bakıcam olmazsa cesaretlenıp dr gıtmm lazım
1 yıl bende senin gibi bekledim ve doktora gittim gittim ay hamile kaldım psikolojinin önemi çok bence bunu atlama
kafaya cok takıyorum sureklı belırtıler mıgde bulantıları asermeler ama sonu hep hüsran
canım sen gerçekten kafana çok takmışın çünkü şöle sölim mide bulantıları hamileliğin 6 yada 7. haftasında başlıo aşermede hemen hemen o zmanlar. çok hamile kalmak istiosan ve doktor korkun varsa benim gibi bir doktor önerebilirim ist da isen tabi. hamile kalmak isteyenler konusunda uzman hemde çok tatlı bir bayan
malesef canm kırıkkaledeyım buradakı dr kopek gıbıler hıcbırsey demeye gelmıyor bagırıp cagırıp işin içinden cıkıyorlar .peki sunu sorabilirmıyım dr adetlıyken mı gıdılmelı yoksa bıtıncemı hangısı daha uygun olur
ben ilk gittiğimde adetim biteli 10 gün olmuştu. doktorum muayene etti bir sorunun yok dedi rahmin yumurtalıkların iii çalışıo dedi. bugün yumurtlamışın dedi adetliyken gel tedavini başlatalım seni hamile yapalım dedi. ilaç verecekti yumurtalama tarihini net yakalamak için ama ben hamile kaldım o ay tedaviye gerek kalmadı. bence ilk adetin bitince git bi baksın muayene etsin sonra tedavi istediğini söle beklemesin
cok tesekkür ederim canım allah razı olsun . bı nevı rahattlattın benı
rahatlamana çok sevindim hamilelerin duaları kabul olur derler sana çok dua edicem en kısa sürede güzel bir hbrini alırım inş. ilk haberde bana verirsin artık :) aklına bişi takılırsa yardımcı olurum canım
bende aynı durumdayım 11 aylık evliyim çok üzülüyorum fakat elinden bişey gelmiyor insanın ... ben doktora gittim yumurta tembelliğiyapan kistlerim varmış klomende kullandım ayda etmedi ALLAH tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsinnnn bizde mutlu olalım
Ama bi sorun varsa erken mudahale her zaman daha iyidir canim klomen falan baslar hem belki doktorunbende korkudan gıtmıyorm ıltıhaplanma varkn gıttım hersey normal dendı allahım hepımızıe nasıp etsın ınsallah
[/I]34514855]Ama bi sorun varsa erken mudahale her zaman daha iyidir canim klomen falan baslar hem belki doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?