- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
-
- Konu Sahibi kirgincicekler
Hadi gozun aydin :) allahim hayirli dogum nasip etsin, bir avazda kurtulursun insallah.arkadaslar dun gece 3 gibi aniden sancilandim kasiklarim patliycak gibi oluyordu her kasilma geldiginde 10 dakikada bir geliyordu makatima da acayip baski hiss ediyodum uyuyamadim gece boyu sabah 11 gibi doktora gittik 2 sm acilmam varmis doktorum eve yolladi sancilarimi beklemek icin 4 gibi nisanim geldi bugece yada sabaha dogumum gerceklesecek insallah bebegim kanala yerlesmis benim icin dua edin kizlar bebegime saglicakla kavusayim artik
hadi inşallah canım hayırlısıyla gelsin beklediğine değsin inşallah dualarım seninle iyi haberlerini ilet bizearkadaslar dun gece 3 gibi aniden sancilandim kasiklarim patliycak gibi oluyordu her kasilma geldiginde 10 dakikada bir geliyordu makatima da acayip baski hiss ediyodum uyuyamadim gece boyu sabah 11 gibi doktora gittik 2 sm acilmam varmis doktorum eve yolladi sancilarimi beklemek icin 4 gibi nisanim geldi bugece yada sabaha dogumum gerceklesecek insallah bebegim kanala yerlesmis benim icin dua edin kizlar bebegime saglicakla kavusayim artik
ohh bee cok sukur hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorum bebegimi kucagima aldim diyearkadaslar dun gece 3 gibi aniden sancilandim kasiklarim patliycak gibi oluyordu her kasilma geldiginde 10 dakikada bir geliyordu makatima da acayip baski hiss ediyodum uyuyamadim gece boyu sabah 11 gibi doktora gittik 2 sm acilmam varmis doktorum eve yolladi sancilarimi beklemek icin 4 gibi nisanim geldi bugece yada sabaha dogumum gerceklesecek insallah bebegim kanala yerlesmis benim icin dua edin kizlar bebegime saglicakla kavusayim artik
Ya ben 35 hafta 5 gunum, bugun banyodan sonra saat 4 gibi bikac damla su geldi. On dakka araliklarla. Simdi kesildi ama. Acaba su muydu?Allah saglicakla kucagina almak nasip etsin canim bi avazda kurtul ins..sabahtan beri duzensiz ama siddetli sancim var icimden bir ses bu gece bende hastaneye gidecegim diyor :) 39+2 yim :)
o bende de geliyor ama akıntı mı su mu ayırt edemiyorumYa ben 35 hafta 5 gunum, bugun banyodan sonra saat 4 gibi bikac damla su geldi. On dakka araliklarla. Simdi kesildi ama. Acaba su muydu?
arkadaslar dun gece 3 gibi aniden sancilandim kasiklarim patliycak gibi oluyordu her kasilma geldiginde 10 dakikada bir geliyordu makatima da acayip baski hiss ediyodum uyuyamadim gece boyu sabah 11 gibi doktora gittik 2 sm acilmam varmis doktorum eve yolladi sancilarimi beklemek icin 4 gibi nisanim geldi bugece yada sabaha dogumum gerceklesecek insallah bebegim kanala yerlesmis benim icin dua edin kizlar bebegime saglicakla kavusayim artik
Benim ilk defa, seffaf , normal su gibi sivi halde geldi o yuzden, buyuk ihtimal suydu. Ama başta damla damla gelirmis. Sonra birden bosalirmis.. Bakalim, takip ediyorum. Simdilik bisey yok.o bende de geliyor ama akıntı mı su mu ayırt edemiyorum
hayırlısı canım inşallah vaktinde gelir.Benim ilk defa, seffaf , normal su gibi sivi halde geldi o yuzden, buyuk ihtimal suydu. Ama başta damla damla gelirmis. Sonra birden bosalirmis.. Bakalim, takip ediyorum. Simdilik bisey yok.
Insaallah , saglikli, dogar. Zamaninda.hayırlısı canım inşallah vaktinde gelir.