- 15 Eylül 2006
- 3.329
- 2
- 43
Kızlar merhaba hepinize 04.09.2007 Salı günü doktor kontrolüm vardı. gittim bebeğimin gelişimi 2 hafta geriden geldiğini söledi . suum iyiyiydi nst girdim onlarda bebeğin kalp etışları normal çıktı.okadar üzüldümki doktorum bunun normal olduğunu söledi bebeğin eşinin besleyemediğini senin yapabileceğin bişey yok dedi bana eş bebek oluştuğunda anne karnına yerleştiğinde oluşan birşeymiş ve geçmiş haftalara kadar hiç bir şey yoktu bebeğimde gayet güzel gelişimi normaldi. neden böle bir şey oldu anlamadım. doktorum beni zeynep kamil kadın doğum devlet hastanesi veya göztepe ssk hastanesine gidip orada kadın doğum doktoruna görünmemi onların izlenimlerinide öğrenmemi istedi bende çarşamba günü sabah erken kalkarak zeynep kamil hastanesi gittim tabi devlet hastanesi olduğu için sıra kuyruk başını almıştı. ultarason için bile ertesi güne gün verdiler . aynı gün nst girdim kızımın kalp atışları çok güzeldi kan ve idrar testleri istedi doktorum . onlarıda yaptırdım. kansızlık varmış ilaç verdi. doktor. perşembe günü ultrason istedi girdim evet kızımın gelişimi iki hafta geriden gelyodu 36 haftalık hamileydim bebğim 34 haftalık gibi gözüküyodu. aynı zamanda sıvı azalmasıda başlamıştı daha 2 gün önce kendi doktorumda normaldi bu sıvı . nasıl oluyorduda birden azalma başlamıştı kafam okadar karıştıki artık neye inanacağımı şaşırdım kızlarr allah kimseye yaşatmasın bu durumu çok zor. ultarasondan aldığım sonuçları zeynep kamildeki doktora gösterdim oda doktorumla hem fikirdi evet bebek yavaş gelişiyordu. kendi doktorumda kzım 2 kilo gelmişti zeynep kamilde ise 2.315 gr geldi bukadar bir değişim iki günde nasıl oluyodu kafam karıştı. zeynep kamilde yaptırdığım bütün testleri kendi dok. getirdim oda baktı oradaki doktorların fikri ne dedi bana
aynı olduğunu söledim + sıvı azalması varmış dedim doktorumda gelişim geriliği olduğu için böle bir başlangıç olucak dedi zaten önce sıvı azalır sonrada bebğin hareketleri dedi . bugün itibari ile artık bebğin harekerlerini saymam gerektiğini söledi günde en az 10 kere oynaması gerekiyomuş pazartesi tekrar kontrılüm var. tekrar gidicem . doktorum bebeği içerde büyütebiliceğiz kadar büyüteceğiz dedii. eğer olmnazsa sezeryanla alıp dışarda büyüteceklerini sölediler artık hakkımızda hayırlısı olsun. umarım hiç bir arkadaşımızın başına böle bişey gelmez :a015:
aynı olduğunu söledim + sıvı azalması varmış dedim doktorumda gelişim geriliği olduğu için böle bir başlangıç olucak dedi zaten önce sıvı azalır sonrada bebğin hareketleri dedi . bugün itibari ile artık bebğin harekerlerini saymam gerektiğini söledi günde en az 10 kere oynaması gerekiyomuş pazartesi tekrar kontrılüm var. tekrar gidicem . doktorum bebeği içerde büyütebiliceğiz kadar büyüteceğiz dedii. eğer olmnazsa sezeryanla alıp dışarda büyüteceklerini sölediler artık hakkımızda hayırlısı olsun. umarım hiç bir arkadaşımızın başına böle bişey gelmez :a015: