Bebek Beslenmesi bebeğim geceleri sürekli ağlıyor:((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

leyaazra

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
24
2
Merhaba kadınlar kulübü üyeleri benim bir kızım var şuan 8,5 aylık ve geceleri sürekli ağlıyor aç değil altı temiz hiç bir sıkıntı yok defalarca doktora götürdüm diş sıkıntısıdr dediler ama çocuk aylardan beri böyle 3,5 aydır doğru düzgün uyuyamıyorm gündüz hiç bir sıkıntı yok uykusunda ne yapacağmı bilmiyorum dişi de çıkmadı:| acaba ne yapabilirm uyku damlası kullanmalımıym çok kötü durumdayım lütfen bir fikir verin piskolojim bozuldu

Ek gıdaya başladıysanız eğer bağırsak problemi çekiyor olabilir.Büyük abdestini nasıl yapıyor sert mi?Çok uzun süre yapmıyor mu yoksa?

Cok buyuk ihtimal gaz oglum 25 aylik hala sik sik oluyor hatta bu gecede cok agladi gece yemen sut falan verme uyumadan en az iki saat oncede. Yemegikes daha bisey verme

Ek gıdaya başladıysanız eğer bağırsak problemi çekiyor olabilir.Büyük abdestini nasıl yapıyor sert mi?Çok uzun süre yapmıyor mu yoksa?
Yok kakasında problem yok çok gazlı bir bebekti ama üç aylıkken geçmişti doktora götürdüm ultrasonla baktılar röntgen de çekildi sorun yok ama kanında mikrop varmış o sıkıntı yapar mı ki

Cok buyuk ihtimal gaz oglum 25 aylik hala sik sik oluyor hatta bu gecede cok agladi gece yemen sut falan verme uyumadan en az iki saat oncede. Yemegikes daha bisey verme
ama hergün mü olurmuş bu gaz her gün böyle gözleri kapalı ağlıyo ağlamadan önce tısılıyo bi sağa dönüyor bi sola ne yapacağmı şaşırdım

Yok kakasında problem yok çok gazlı bir bebekti ama üç aylıkken geçmişti doktora götürdüm ultrasonla baktılar röntgen de çekildi sorun yok ama kanında mikrop varmış o sıkıntı yapar mı ki
Yapmaz mı ki canım ya?mikrop oranı çok yüksek ise ateşte yapar huzursuzlukta.Kızımdan biliyorum.EE doktor antibiyotik vermedi mi?Ayrıca mikrobun sebebi ne?

Yapmaz mı ki canım ya?mikrop oranı çok yüksek ise ateşte yapar huzursuzlukta.Kızımdan biliyorum.EE doktor antibiyotik vermedi mi?Ayrıca mikrobun sebebi ne?
Mikrobun sebebini söylemedi evet antibiyotik kullanıyoruz iki gün hastanede yattık bronşiti de vardı. Sizin bebeğinizim milrobu neyden kaynaklanıyormuş lütfen bni aydınlatın bu konuda hiç bilgim yok

Mikrobun sebebini söylemedi evet antibiyotik kullanıyoruz iki gün hastanede yattık bronşiti de vardı. Sizin bebeğinizim milrobu neyden kaynaklanıyormuş lütfen bni aydınlatın bu konuda hiç bilgim yok
Canımcığım benim kız zaten alabildiğine mikroplu doğmuştu.(kakasını yemişti sıpa ve %96 kanında mikrop vardı.)
Neyse ilk doğumda 28 gün yattı yoğun bakımda.Yazın tatilde eşimin memletine gittiğimizde sudan mikrop kapmıştı.10 gün kadar serum ile tedavi oldu.
2 kez çok kustu doktoruna götürdük böbreklerinde taş çıktı ultrasonla baktığında.Taşlar oynadıkça idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor.Kandaki mikrobu artıyor.Yani doktorunuzun neden böyle olduğunu size söylemesi gerekirdi.Mikrop oranı %2-3 ise normal üstü ise eğer tedavi gerekir.
Zaten antibiyotiğe başlamışsınız.Lakin bu durumun neden kaynaklandığını da öğrenin.

Canim cok zor anliyorum seni ama yanliz degilsin emin ol.oglum 24 aylik hala normal uyumuyor geceleri.ve ben okadar alistimki uykusuzluga zombi gibi gezebilirim hic uyumadan. Benim oglumda gecen gun hastalAndi.kaninda mikrop cikti.usutmus dedi doktor.bogazida iltahaplandi.agzi burnu tikandi geceleri nefes alamadi. Antibiyotik kullaniyoruz. Simdi iyi ama hala gece aglayarak kalkip yanima geliyor yatiyor. Ama sabaha kadar yatagi tavaf ediyoruz resmen cok huzursuz uyuyor. Senin bebisin burnu falan tikali degil dimi. Nefesi rahat alip verebiliyormu

Bronşit vardı buhar veriyorz bide serum suyu kullanıyorm burnuna tıkalı değil şuan burnu Allah sizinde bnmde bnm gibiler de yardımcısı olsun stresten ve uykusuzluktan vücüdumda yaralar çıktı

Allah kolaylık versin benimde bebeğim 5 aylık doğru düzgün uykusu yok 3,5 ay gaz sancısı çektik geçti arkasından uykusuzluk doktor idrar yolları enfeksiyonundan dedi antibiyotik kullandık ama gece kalkmaları huzursuzlukları hala devam ediyo...Çocuk büyütmek anne olmak hiç kolay değil...

Bronşit vardı buhar veriyorz bide serum suyu kullanıyorm burnuna tıkalı değil şuan burnu Allah sizinde bnmde bnm gibiler de yardımcısı olsun stresten ve uykusuzluktan vücüdumda yaralar çıktı
Seni gercekten anliyorum.oglum olk dogdugunda lohusaliginda verdigi depresyonla ve uzerime yuklenen buyuk sorumlulukla cildirmak uzereydim.zaten hic uyku yoktu yardim edenim yoktu.temizlik hastaligim vardi gunduz bebk uyurken uyumayip temizlik yapiyordum offf berbat gunlerdi yaa hicte muhtesem duygular yasamadim.allahtan eski gunlerimiz yok artik.geceleri uyansada eskisi gibi degil tabi daha rahatiz.senin bebiste sanirim rahatsizligindan dolayi boyle.gecince rahat uyur insallah.gunduzleri o uyurken sende uyu mutlaka.baska turlu toparlanamazsin

Doğduğunda yoktu hiç birşey sonradan oldu nezamandır var bilmiyorum götürdüğüm doktorlar hiç kanına bakmamışlardı bu doktor gördü. Tahlil sonucunda yüzde vermemiş acaba hangisinde mikrobun değerleri yazıyo siz biliyorsanız söylermisiniz ismini

Evet haklısın eşim elinden geldiğince yardım ediyor çok şükür ki yoksa çıldırırdm

CRP diye ifade edilir.CRP kaç?WBC de yazar?

Biz de sizin gibiydik. Doktorumuz tamamen bitkisel bir şurup vermişti. Bir süre kullandıktan sonra düzeldi oğlum. Uykusunun arasında bile huzursuzdu öncesinde. Ağlama krizlerini söylemiyorum bile.

Canım benim oğlumun çok şükür öyle ağlama nöbetleri falan hiç olmadı ama geçenlerde 2-3 gün günün belli saatlerinde ağlama krizleri geçiriyodu, sonradan farkettim ki ayaklarını kendine çekip ağlıyodu yani arada karnına sancı giriyo gibiydi, düşününce demir şurubu bittiği için eşim demir şurubu yerine demir damlası almıştı doktorumuz da uyarmıştı demir damlası karın ağrısı yapabilir diye, demir damlası yüzünden karnı ağrıdığı için ağladığını anladım ve hemen kestim damlayı. Çok şükür sonra ğlaması da bitti. Bu arada oğlum 9,5 aylık. Belki yardımcı olabilirim diye yazmak istedim.

Evet hemde hiç kolay değilmiş;( bnm bebeğimde çok gazlıydı sabaha kadar ayağmda salladığmı biliyorum gaz skıntısı geçti bu defada uykusuzluk başladı Allah hepimizn yardımcısı olsun

bu donemde aglamasi cok olagandisi bi durum degil.benim oglum 1 yasina kadar siddetli agladi geceleri ki burda bi suru topikte acilmisti baska anneler tarafindan..gozleri kapali kendini kasip sIkarak agliyor dimi..
artik hareket edebildiginin farkinda oldugu icin bu onu geceleri tedirgin ediyordur,yuruyup yurumede profesyonellesince gecer gece aglamalari merak etmeyin.
yataginda uyku arkadasi yoksa bi uyku arkadasi edinin.
uyku duzeni 1,5 yasa dogru oturmaya basliyor,sabretmekten baska yapacak bisey yok malesef.
kolay gelsin

Çok teşekkürederim canım ama gaz değil biliyorum öyle sıkmıyo kendini inşallah bnmkide düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…