- Konu Sahibi Gulguzeli33
başlığa ne yazacağımı bile bilemedim,sinir krizi dedim ama ne olduğunu ben de anlayamıyorum.uykudan çığlık çığlığa ağlayarak kalkıyor,sanki bizi görmüyor,hiçbirşekilde ulaşamıyorum,emzirmeyi deniyorum,su veriyorum almıyor.çırpınıp kıvranıp duruyor.kucağımızda zaptedemiyoruz.yatağa bırakıp sakinleşmesi için bekliyoruz.5dakika kadar sürüyor.yay gibi geriyor kendini,dişlerini sıkıp bağırıyor.sonra normal ağlamaya başlayınca o krizin geçtiğini anlıyorum o zaman alıp emziriyorum,sakinleşip uyuyor.haftada en az bir kez oluyor.
ben çok sık kabus görüp çığlık atarak uyanırım,eşim bazen uyandırabilmek için beni tartaklamak zorunda kalır,zor kendime gelirim.allahım lütfen oğlum bana çekmiş olmasın.
doktorumuza sorduk,normal dedi.bebekler genelde gündüz yaşadıklarına uykuda böyle tepkiler verirler.kalabalığa girdiğinde,eve misafir geldiğinde,parka gittiğ günlerde bile olur dedi.doktor bunları söyledikten sonra dikkat ettim gerçekten de yeni bir durum yaşadığı günlerde oluyor genellikle.
yine de içim çok rahat değil,buna benzer bir durum yaşayanınız var mı?lütfen yazın.
ben çok sık kabus görüp çığlık atarak uyanırım,eşim bazen uyandırabilmek için beni tartaklamak zorunda kalır,zor kendime gelirim.allahım lütfen oğlum bana çekmiş olmasın.
doktorumuza sorduk,normal dedi.bebekler genelde gündüz yaşadıklarına uykuda böyle tepkiler verirler.kalabalığa girdiğinde,eve misafir geldiğinde,parka gittiğ günlerde bile olur dedi.doktor bunları söyledikten sonra dikkat ettim gerçekten de yeni bir durum yaşadığı günlerde oluyor genellikle.
yine de içim çok rahat değil,buna benzer bir durum yaşayanınız var mı?lütfen yazın.