Bebek Beslenmesi bebeğim geceleri hiç çişini yapmıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

duyguyavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
40
0
36
İstanbul
benim 7 aylık bir oğlum var.Şu aralar 2 tane alttan iki dişi patladı.Gece altını bağlıyorum.Sabah açıyorum bez kupkuru.Hiç çişini yapmamış.Tam bezi değiştirirken 2 kere yapıyor.Sünnet yaptırmadık ondan mı sütüm mü az yoksa az mı su veriyorum bilemedim.Bilgisi olan aydınlatırsa beni çok sevinirim.

benim 7 aylık bir oğlum var.Şu aralar 2 tane alttan iki dişi patladı.Gece altını bağlıyorum.Sabah açıyorum bez kupkuru.Hiç çişini yapmamış.Tam bezi değiştirirken 2 kere yapıyor.Sünnet yaptırmadık ondan mı sütüm mü az yoksa az mı su veriyorum bilemedim.Bilgisi olan aydınlatırsa beni çok sevinirim.

canım bende böyle bir konu acacaktım benim bebegimde böyle benimki kız gece cok az yapıyo gündüz bile kaka yapmadıgı zaman 12saat bez altında duruyo o bile dolmamıs oluyo.. umarım tecrübeli anneler cevap vereceklerdir...

bebeklerinizde sıvı alımı çok düşük o zaman idrar rengi koyu mu anne sütü yeterli olsa su vermenize bile gerek yok ama hem sütünüz yetersiz hem suyu az veriyorsunuz o zaman

Back