Bebek Beslenmesi Bebegim gece çok uyaniyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Dogasiram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
1
0
1
34
Merhaba. Bebegim 6 buçuk aylık
3.ayinda emmeyi birakti sağdım ama 4bucuk ay sonunda sütüm de bitti. Yani suan devam sutu ile besleniypr
Ek gıda problemimiz var ama asıl problem gece 3 saatte bir uyanıyor hala. Kaşık sevmediği için g4ce muhallebisi de yemiyor. Organı bebe biskuvisi aldik. Gece sütüne bi kaç tane eklesek nasıl olur deneyen varmi? Yada başka bir yolu bulabilirmiyiz. Şimdiden teşekkürler

Benimki 4 yaşında olacak bir ay sonra. Gece 1-2 saatte bir kalkıyor hala:KK43:
Öylesine kalkıyor tabi ki, birşey yiyip içmek için değil:KK51:

Ben kaşık maması kullanıyorum aptamilin ama kaşık sevmiyor demişsiniz kutunun üzerinde daha sulu hazırlayarak biberonla verin yazıyor. Sizde öyle denesenize böylece daha çok doyar sık sık uyanmaz biz aptamilin gece sütlü bisküvili maması yüzünden sık sık uyanmalarımızı atlattık :)

3.ayinda emmeyi birakti sağdım ama 4bucuk ay sonunda sütüm de bitti. Yani suan devam sutu ile besleniypr
Ek gıda problemimiz var ama asıl problem gece 3 saatte bir uyanıyor hala. Kaşık sevmediği için g4ce muhallebisi de yemiyor. Organı bebe biskuvisi aldik. Gece sütüne bi kaç tane eklesek nasıl olur deneyen varmi? Yada başka bir yolu bulabilirmiyiz. Şimdiden teşekkürler

eğer çok uyanıyorsa tavsiyem uyumadan önce doyurucu bir öğün yapın ama hazımsızlık olmaması için en az 1 saat önce verin. Ben büyük kızıma aptamilin sütlü bisküvili gece olanını veriyordum akşamları doyurucu oluyor. gece çok sık uyanmamalı normalde bazen alışkanlıktan da uyanabiliyorlar.

merhaba, hiç aptamilin sütlü büsküvili kaşık mamasını denediniz mi bence bir deneyin sevecektir

Back
X