Bebeğim gece acıkınca uyanmıyor

beste sena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
143
55
27
2. Ayımız bitti 3. Aya girdik gün içinde 2 saatte bir acıkınca bas bas bağırıp ağlayan bebeğim 3 gecedir 6 saate yakın uyanmadan uyuyor normalde gece uykusu da yoktu geceleri de 3 saatte bir beslerdim mutlaka bu ara uyuyunca bende uyandırmıyorum rahat ediyordur diye gazlı bi bebek çünkü doktor 3 saatte bir uyandırıp beslemezsen nefesinde problem olur riskli dedi hem mama hem meme şeklinde besliyorum bu şekilde uyuyan bebeğiniz var mı 3 saatte bir uyandırıp besliyor musunuz mutlaka

Benim kızım o aylardayken gece bir yatardı sabaha kadar belki bir kere ya kalkar ya kalkmazdi. Yani 6-7 saat uyanmadan yatıyordu direkt. Ben kendim 2-3 saatte bir kalkıp kontrol ediyordum. Bizim doktorumuz uyandirmaniza gerek yok artık, kendisi kalkar acikirsa demişti. Her doktorun görüşü farklı belki de..

2 ayını dolduran bebek 5-6 saat uyuyabilir. Sağlık problemi varsa 3 saatte bir yedirin yine ama yoksa uyusun. İlk defa nefesinde problem olur cümlesini duydum merak ettim valla

Tam tersi insan vucudu gece yemeye aliskin degil derler uyuyan cocuk uyandirilmaz derler bence riskli donemi atlatmis isterse kalkar uyumasi normal olan
Şekeri düşermiş hayati tehlikeye girebilirmiş çocuk zaten 3-4 e kadar uyumuyo o saatten sonra sabahın 6 sında uyandırmaya ne halim kalıyo ne içim elveriyor

Ay uyandırma ya. Benim bebeğim de öyleydi. Gece bi emer 6 saat, bir daha emer 5 saat daha uyurdu. Şimdi 11 aylık oldu. Uyku nedir bilmiyoruz. Bütün gece ayaktayız. Memeyi bıraktı hala iki saatte bir kalkıyor. Karı koca delirmenin eşiğine geldik. 6 yaşındaki kızım da kalkıp oturuyor, kardeşim yüzümden uyuyamıyorum diye.
Uyuyorken bırakın uyusun. Hiç bişey de olmaz.

Sağlık veya kilo sorunu olmadı o zaman

Sağlık veya kilo sorunu olmadı o zaman
Yok Allah'a şükür 1 buçuk yasina gelecek bir sıkıntımız yok. Yani benim doktorum gerçekten çok iyi bi doktor ve eminim birçok anne de Instagram'da takip ediyordur kendisini. Ben bilgilerine güveniyorum o yüzden ya. Siz yine emin olmadan doktorunuzdan teyit almadan ben müdahale etmiş olmayayım

Doktorunuz kim merak ettim

Uyanmasına gerek yok zorlama, aç ise biberon versen veya meme versen emer uyurken.

Ay hayir ya cocugu uyandirmaya alistirmayin 3 aylik cocuk kendi istedigi zaman uyanabilir + kilo gelisim takip edilir bu kdr yipranmayin

3 aylik bebeği artik kaldırmanıza gerek yok diye biliyorum. YouTube da Osman gönülal in videoları var orada da dinlemiştim.buyuk oglum iki aydan sonra gece tek kalkiyordu doktor elleme demişti

Şekerinin düşmesi ilk 1 aydan sonra pek olmaz diye biliyorum, nefes sorununu da ilk kez duydum. Bebeğiniz prematüre mi ya da düşük kilolu mu doğdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…