• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim Gazete Yedi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kumrudeniz

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.429
1.165
333
8.5 aylık bebeğim gazeteden yemiş.doktora götürsem mi?benzer olay yaşayan oldu mu?yardım edin....

bence panik yapmanıza gerek yok şöyle ki eğer ilk defa olmuşsa
bebeğiniz şuan herşeyi ağzıa götürme, etrafını tanıma evresinde. eline her geçen şiyi ısırarak emerek tanımaya çalışıyor.
ama şöyle de bir durum var. çocuklar sürekli kağıt, peçete ya da toprak gib şeyler yiyolarsa bu demir ekiskliğinin belirtisidir. ufaklık bu ilk defa yapmışsa ve etrafındaki kağıt vs. ilgisini çok da çekmiyorsa takımayın ama bunu devam ettirise bir dr. götürmenizde fayda var.

Sakinleş tatlım önemli bişeyi yoktur Allahın izniyle alttan bi fırtlatır çıkarır:)
Sen yine de için rahat olsun bi aile hekimine götür istersen

benim bebeğim 4.5 aylık herşeyi ağzına götürüyor babamızın gazeteleri paramparça elinden aldığımda da çok sinirleniyor ne zaman geçer bu durum ?

ben erkek kardeşimden hatırlıyorum bulduğu anda gazeteyi koparıp yerdi.biz de o yemesin diye yukarılara saklardık ama baya yemiştir yani.bişiy olmaz merak etme.biraz komik olacak ama çok mu yemiş?? :-) çok yediyse doktoruna bi tl açıver için rahat etsin.

ne kadar miktar yedi çoksa nefes borusunu falan tıkayabilir ayrıca çok yediyse sindiremezde ama ufak bir parçaysa bence sorun yok ama siz yinede sıcak su içirin

Son düzenleme:
Back