- 28 Nisan 2020
- 43
- 4
- 16
- 33
- Konu Sahibi Ozlem Dal Yasar
-
Çocugu höllük e yatırın o çözüm olur annemler yegenlerimin hepsine yapıyor bu yöntemi ve hiç gaz sorunları olmuyor kendi kendine çıkarıyorlar bir yegenim gaz problemi yüzünden gece gündüz aglardı sonra böyle höllük e gömdük ve saatlerce rahatlayıp uyuyordu zaten kemikleri için de çok saglıklı ben bebegim dogunca 6 aya kadar hergün en az 2 defa yatırmayı düşünüyorumBebeğim artik gazdan dolayi ne emebiliyor doğru duzgun nede uykuya geçiyor zinco kullandim bi ise yaramadi biogaia kullaniyrum nerdeyse bi haftadir bastq iyi gibiydi simdi bebeğim ne emiyor nede uyuyor bu durumu yasayan varmi gazını çıkarmak icin denemedigim yol kalmadi çıkmıyor bi turlu
Höllük dediginiz sey ne oluyor acebaÇocugu höllük e yatırın o çözüm olur annemler yegenlerimin hepsine yapıyor bu yöntemi ve hiç gaz sorunları olmuyor kendi kendine çıkarıyorlar bir yegenim gaz problemi yüzünden gece gündüz aglardı sonra böyle höllük e gömdük ve saatlerce rahatlayıp uyuyordu zaten kemikleri için de çok saglıklı ben bebegim dogunca 6 aya kadar hergün en az 2 defa yatırmayı düşünüyorum
Temiz toprak oluyor höllük gübre falan karışmamış olacak onu kurutuyorsunuz sonra eleniyor yabancı maddelerden ayrılsın ve kumsal kumu gibi ince olsun diye sonra onu bebegi uyutacagın zaman bir kısmını ısıtıyorsun o ısıttıgını soguk olanla karıştırıp ılık Bi toprak elde ediyorsun bebegi karnına kadar gömüyorsun içine o toprağın sıcaklığı ve enerjisi sayesinde bebek aşırı rahatlıyor inan yegenim 1 saat zor uyurdu höllük koyulunca emzirmek için zor uyandırırlardı çocuklar çok seviyor bide bez baglı olmayacak zaten toprak çekiyor çiş yaptığında falan aşırı etkiliHöllük dediginiz sey ne oluyor aceba
Tabiki bizim aslinda gazımız cok birde cikmiyor cocuk debeleniyor ama nafile cikmayinca da uykuda beslnmede alt ust oluyorBende bir ilaç kullandım gazi var sanıp yokmuş meğerse kızım zaten çıkarıyordu gazını ilaç sonra temelli başladı geri bıraktık.yigenim hala kullanıyor 2 aylık çok güzel bir damla tavsiye ederim isterseniz ismini veririm
Degisik bir yontemmis ama anlattığınıza gore debemeye deger tesekkurlerTemiz toprak oluyor höllük gübre falan karışmamış olacak onu kurutuyorsunuz sonra eleniyor yabancı maddelerden ayrılsın ve kumsal kumu gibi ince olsun diye sonra onu bebegi uyutacagın zaman bir kısmını ısıtıyorsun o ısıttıgını soguk olanla karıştırıp ılık Bi toprak elde ediyorsun bebegi karnına kadar gömüyorsun içine o toprağın sıcaklığı ve enerjisi sayesinde bebek aşırı rahatlıyor inan yegenim 1 saat zor uyurdu höllük koyulunca emzirmek için zor uyandırırlardı çocuklar çok seviyor bide bez baglı olmayacak zaten toprak çekiyor çiş yaptığında falan aşırı etkili
Deneyin derim hem dogal vücuda giren zararlı bişey yok hemde toprağın insan üstündeki pozitif etkisini bilinen birşeyDegisik bir yontemmis ama anlattığınıza gore debemeye deger tesekkurler
Ben oğluma nurse harveys ve sap simlex dönüşümlü olarak kullandım şuna iki yaşına girecek maalesef tam kurtulmadık ara ara yine özellikle gaz yapıcı yiyecekler yedikçe ortaya çıkıyorBebeğim artik gazdan dolayi ne emebiliyor doğru duzgun nede uykuya geçiyor zinco kullandim bi ise yaramadi biogaia kullaniyrum nerdeyse bi haftadir bastq iyi gibiydi simdi bebeğim ne emiyor nede uyuyor bu durumu yasayan varmi gazını çıkarmak icin denemedigim yol kalmadi çıkmıyor bi turlu
sab simplex tavsiye ederim kullanın kesin ve hiç bir yan etkisi yok ben gün-de 20 damla veriyordum öğünlere bolerekTabiki bizim aslinda gazımız cok birde cikmiyor cocuk debeleniyor ama nafile cikmayinca da uykuda beslnmede alt ust oluyor
Sizde bakliyat yerken içine kimyon koyun sizin sütünüzden de geçerUmarım o kadar uzun surmez ben besleyemedigim icinde tedirgin oluyrum cocuk artik alışkanlık haline getirdi emerken memeyi birakiyor 5dk sonra
Hic birsey yiyemiyrum resmen ya pisik yapiyo ya gazSizde bakliyat yerken içine kimyon koyun sizin sütünüzden de geçer
O zaman bi alerji uzmanina gitmenizde fayda olabilir.Hic birsey yiyemiyrum resmen ya pisik yapiyo ya gaz
nerelerde temin edilir kiTemiz toprak oluyor höllük gübre falan karışmamış olacak onu kurutuyorsunuz sonra eleniyor yabancı maddelerden ayrılsın ve kumsal kumu gibi ince olsun diye sonra onu bebegi uyutacagın zaman bir kısmını ısıtıyorsun o ısıttıgını soguk olanla karıştırıp ılık Bi toprak elde ediyorsun bebegi karnına kadar gömüyorsun içine o toprağın sıcaklığı ve enerjisi sayesinde bebek aşırı rahatlıyor inan yegenim 1 saat zor uyurdu höllük koyulunca emzirmek için zor uyandırırlardı çocuklar çok seviyor bide bez baglı olmayacak zaten toprak çekiyor çiş yaptığında falan aşırı etkili
Aktarlarda isteyince getiriyorlar canimnerelerde temin edilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?