Merhaba arkadaşlar.kızımda yaklaşık 2 haftadır burun tıkanıklığı problemi var pompa ve deniz suyu ile burnunu açıyor onu rahatlatıyorum yoksa uyuyamıyor zaten çok rahatsız olunca burnunu gösterip gogo diye ağlıyor bayağı fazla gogo geliyor.dr götürmek istemiyorum antibiyotik vermek istemiyorum..acaba kalerüferler yandığı için mi kurudu anlamıyoruum hiç böyle sorunum uz yoktu ...önerileriniz için şimdiden teşşekkür ederim..
canım bildiğim kadarııyla bebeklerde sinüzit olmuyor merak etme o yuzden.. kalorifer odayı kuruttuğu için olabilir peteğin üstüne su dolu bir kap koyarsan kurumayı engeller. gündüzleri de odasınıı bol bol havalandır geçmiş olsun..
valla benim oğlan küçükken çok sinüzit olurdu, öksürüğü falan var mı, geniz akıntısı varsa sinüzit yüzünden çok öksürür yatarken
bence bi dr ye götür, kendi kendine sinüzit teşhisi koyamazsın zaten dr nin bakması lazım ve eğer gerçekten sinüzitse antibiyotik kullanmadan geçmez canım o malesef
ama sadece burnu tıkanıyorsa basit bi nezledir belki, burnunu açık tutmaya çalış, umarım iyileşir hemencik
geniz akıntısı var ama öksürüğü yok biraz daha bekleyip götürecem 1 ay önce de vardı geniz akıntısı dr.antibiyotik verdi 10 gün kullanın dedi kullandık bir hafta geçti yine başladı peki ilaç çözüm oluyormu yoksa yine tekralıyormu?sinüzt olduğunu tecrübe ve araştırmalarıma dayanarak tahmin ediyorum oldu demiyorum ,şimdiden teşşekkürler