Bebeğim fazla mama yiyor

cueca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
176
0
116
Ankara
Korkmaya başladım kızlar bebeğimi 36+4 te gebelik kolestazından dolayı aldılar bugün 10.gün sütümü ememiyor sağınca biberondan alıyor 3saatte bir 30 cc ile başladık sonra 40 oldu şimdide ikibuçuk saatte 60 cc mama alıyor sütüde 60 cc veriyorum bazen bu ara anne sütüyse dahada kısalıyor emzikle oyalamaya çalışıyorum gaz çıkarttırıyorum olmuyor açlıktan o kadar ağlıyorki tekrar mama veriyorum şekeri yada başka bir rahatsızlığımı var diye endişeleniyorum benim gibi olan var mı aranızda

Bence bir doktora sorun bende mama vermek zorunda kalmıştım ilk bir ay sütüm gelmedi, doktor 30 cc 2 hafta için demişti. Biz saatlik yükseltmedik. Bebeğe ne kadar verirsen o kadar yer demişti. Ama sizin özel bir durumunuz var bence bir doktora danışın. Sevgilerimle.... ☺️

Bende mama vermek zorunda kaldim benim bebegimde fazla yiyo ne yapsam susturamiyorm ama benim bebegim iki aylik simdi ilk bi ay hic kilo almadi nerdeyse doktoru biraz arttir dedi bende mamasini degistirdim yeni mama daha iyi geldi bi ayda iki kilo aldi doktor fazla yedirme diyo ama ne yapsam susmuyo bende veriyorm mecburen siz hangi mamayi veriyosunuz acaba? Tadini cok begendiginden de olabilir

Doktora gittik normal dedi hatta daha fazla bile yiyebilir dedi şimdi gönül rahatlığı ile ne zaman aranmaya başlasa veriyorum aptamil kullanıyorum ben mamada versem anne sütüde versem aynı şekilde yiyor o yüzden tadını sevmesiyle ilgili olduğunu sanmıyorum.

Bende hem anne sutu hem mama veriyorum onceden doktor humana ver dedi bebegim hic kilo almadi pekte yemiyordu humanayi ben degistirdim aptamil aldim daha cok sevdi o yuzden tadini sevmistir diyorum yoksa benim bebegimde anne sutuyle mamayi ayni yiyor

Bende hem anne sutu hem mama veriyorum onceden doktor humana ver dedi bebegim hic kilo almadi pekte yemiyordu humanayi ben degistirdim aptamil aldim daha cok sevdi o yuzden tadini sevmistir diyorum yoksa benim bebegimde anne sutuyle mamayi ayni yiyor
Umarım kilo alır ikimizin bebişide 20 gün sonra kontrolde görücem ben.Peki anne sütünü nasıl veriyorsunuz benimki azıcık emip bırakıyo ben de mecburen sağarak veriyorum.

İnsallah. Benim ki de bi emiyo bi agliyo cok sinirleniyo emzirmeye geldigimde bende mecburen sagip veriyorum iki aydir sagiyorum bu aralar cok azaldi ne yesem artmiyo az da olsa sutumden vermek istiyorum insallah ikimizin. De bol bol sutumuz olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…