BEBEGIM ERKEN UYANMA 05:20

izzetgullufan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
558
214
Kızlar merhaba. Bebegım her aksam rutınını yaptıktan sonra 1930da uyuyor. Gece ıkı uc kere hepımzın bebeklerınde olduğu gıbı kalkıyor. ama her sabah 0500-0520 arası uyanıyor. Bebegımın daha gec uyanması ıcın ne onerırsınız?
Geec yatırmayı denedm olmuyr yanı 2200 de de yatırsam 0500de kalkıyor..

bu arada uyku egıtımı de verdım. pınar sıbırsky den. bır cozum olmadı... kundak ve uyku. lütfen salla ya da kucağında uyut demeyın:KK43: kendı kendıne uyuyor bebegım.

Bebeğiniz kaç aylık? Benim 4 aylık bebeğim de dediğiniz gibi 7buçukta uyuyor 5-6 arası uyanıyordu. Öyle zamanlarda erken uyandığında çok ağlamadığı sürece almadım kucağıma. Saat 6buçuk öncesi güne başlatmadım yani meme vermedim oynamadım odasından çıkarmadım. Mızırdanıp duruyor sadece. Şimdi daha iyi 6buçuk civarı uyanıyor.
Pınar hanım bunun için size tavsiye de bulunmadı mı?

Aynen benim bebegim de cogunlukla 5, 5:30 arasi uyanir keyfi varsa ses cikarmaz bende hic dokunmam 6 gibi baslar ses vermeye :) bazen 7 de uyanir cok cok nadir de 8 gibi.. bi duzeni yok uykuda dogal olarak benim de oyle. :KK43: önerileri olanlari bende ogrenmek isterim :)

bizimkide 4 aylık 7 de kalkıyor ben işe gidene kadar biraz konuşup gülüşüyoruz ,gecede mamaya kalktığında gözlerini açıyor karanlık olduğunu görünce geri uyuyor ortamı karartmaya çalışın benim ilk evim öleydi oğlumda bunu denedim ama bu evim çok aydınlık maalesef 7 de gözlerini açıyor aydınlık olduğunu görünce uyumuyor

bizimkide 4 aylık 7 de kalkıyor ben işe gidene kadar biraz konuşup gülüşüyoruz ,gecede mamaya kalktığında gözlerini açıyor karanlık olduğunu görünce geri uyuyor ortamı karartmaya çalışın benim ilk evim öleydi oğlumda bunu denedim ama bu evim çok aydınlık maalesef 7 de gözlerini açıyor aydınlık olduğunu görünce uyumuyor
Benim bebegim de 5.5 aylik ve ayni dertten bende muzdaribim o yuzden blackout perde siparis ettim ise yarayacak mi merak ediyorum :)

Güneşlik gibi mi acaba o blackout perde? Pınar sibirsky uyku perdesi satıyor o vakumlu şeylerle cama yapışıyor ama çok pahalı geldi bana.
Cama yapışan uygun fiyatlı perde bulsam alacağım hemen ben de

X