Premature Bebekler bebeğim erken geldi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Evet canım GOP hastanesinin bir kuralı da bebek 2 kilo olmadan teslim etmiyorlar. Bir de ağızdan beslenmesi gecikti bebeğimin. Biberonla beslenirken satürasyonu düşüyor diye biberonla beslenmeye geç başlandı. OGS'yi çıkardıktan sonra da 2 hafta gözlem altında tuttular. Daha sonra bir problem olmadığını taburcu edebileceklerini söylediler. Bu arada bebeğim 2320 gram olmuştu.
Onu ne kadar özlediğini, ne kadar sabırsızlandığını tahmin edebiliyorum. Bir an önce kavuşursun inşallah.

amin canım sağol..inşallah minik bebeğime sağlıkla kavuşurum en kısa zamanda..

canım öncelikle allah sağlık ve uzun ömür versin bebeğine benim bebeğim 1 hafta yattı küvezde 1750 doğdu 1.900le verdiler bende deli gibi özlüyordum kızımı ama herkes versinler diye beklerken ben doktora gerekiyosa daha kalsın dedim çünkü onun sağlığı benim egolarımdan daha önemliydi ve ben beklemek zorundaydım çok şükür sağlıkla aldım kucağıma... öncelikle sağlıklı olarak çıkmasını bekle o iyi olsun sen onu uzaktan gör çok zor geliyor insana ama sakın kendi isteğinle erken çıkarma 1.600 çok minik ben 2 kiloyken bile zar zor tutabiliyordum.. evde ise kimse dokunmucak öpmek yok sen ilgileniceksin sadece oda tamamen dezenfekte olduktan sonra süte gelince canım süt artırıcı çaylar var milupanın humananın onlardan kullan geldiği kadar sütünü mutlaka ver çünkü onu hastalıktan koruyan tek şey senin sütün unutma sadece mama ona verebileceğin en büyük ceza bir yudum bile çıksa yine ver sütünü allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

meinik kelebek meraba msj aldım senin bebeğinin doğum kilosu çok iyi benim bebeğim 2 ay hastanede kaldı hemen çıkınca götürdüm kontrollere gülnihal şarman veye mehmet vural ikiside prematüre prefesör dr mehmet vural aynı zamanda cerahpaşada hoca tavsiye ederim ikiside clinilk hastanesinde istersen tlf görüşürüz bebeğini çıkınca her gün yıka ölü deriyi atması lazım dr sölemişti bana odasında buhar makinesi lazım insanlarla münasebeti bi müddet kes söleyebileceklerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…