bebeğim emmiyor

hknrydrkt

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
16
0
16
31
İstanbul
4 aylık kızım emmek istemiyor.meme verirken hemen ağlıyor başını başka yerlere döndürüyor almıyor zorla vermeye çalışıyorum aç değil desem her emzirmeye çalıştığımda böyle zorla aldığı zaman da hemen uyuyor ne yapmalıyım sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi lütfen yardım edin her emzirmeye çalıştığımda kızımla savaşmak zorundayım

4 aylık kızım emmek istemiyor.meme verirken hemen ağlıyor başını başka yerlere döndürüyor almıyor zorla vermeye çalışıyorum aç değil desem her emzirmeye çalıştığımda böyle zorla aldığı zaman da hemen uyuyor ne yapmalıyım sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi lütfen yardım edin her emzirmeye çalıştığımda kızımla savaşmak zorundayım

benimki de böyle her kucağıma aldığımda başını geriye atıyor, memeyi ağzına denk getirince emiyor o da 5 dakikayı geçmiyor. ayakta emziriyorum sık sık memeye tutuyorum. yetiyordur inşllah bebeklere. biz geçen ay 450 gr almışız, bakalım bu ay da düşük alırsa mamaya başlıycaz maalesef.

canım benim oğlumda 5 buçuk aylık 3 aydır bende aynı sorunu yaşıyorum arada bir kendi isteğiyle emiyor bazende savaşıyoruz ama şuna dikkat ettim zorladığım zaman daha hırçın oluyor ve hiç almak istemiyor ve hırçınlık uzun bir süre devam ediyor bende dikkatini dağıtmaya çaılışıyorum çoğu zamanda ayakta emziriyorum yada uyutup öyle emziriyorum umarım uzun sürmez bu dönem..

benimki de böyle her kucağıma aldığımda başını geriye atıyor, memeyi ağzına denk getirince emiyor o da 5 dakikayı geçmiyor. ayakta emziriyorum sık sık memeye tutuyorum. yetiyordur inşllah bebeklere. biz geçen ay 450 gr almışız, bakalım bu ay da düşük alırsa mamaya başlıycaz maalesef.

bana da artık mama ver diye ısrar ediyor çevremdekiler ama benim pek veresim yok 6 aylık olana kadar şimdilik sütüm yetiyor ama sonrasında ne olur bilemem inşallah şu emmeme durumu bir an önce geçer bugün geceleri emmiyor diye örtünün altında emzirdim o zaman hemen aldı inşallah düzelir kıyamıyorum bitaneme açken nasıl ağlıyor ama gene de emmiyor

canım benim oğlumda 5 buçuk aylık 3 aydır bende aynı sorunu yaşıyorum arada bir kendi isteğiyle emiyor bazende savaşıyoruz ama şuna dikkat ettim zorladığım zaman daha hırçın oluyor ve hiç almak istemiyor ve hırçınlık uzun bir süre devam ediyor bende dikkatini dağıtmaya çaılışıyorum çoğu zamanda ayakta emziriyorum yada uyutup öyle emziriyorum umarım uzun sürmez bu dönem..

benim ki de 3 ay sürerse ben çıldırırım heralde

onu bu hale birazda ben getirdim 2 buçuk aylıkken biraz rahatsızlandı burun tıkanıklığı falan oldu bende emmesi için zorladım o zamandan beri arada bir hırçınlık yapıyor ben geceden biraz sütümü sağıyordum ertesi gün emmezse kaşıkla veriyordum çünkü 3 aylık kilosunda 450 gr almıştı zayıflamıştı baya bende tekrar gerilemesin diye arada bir böyle yapıyorum şimdi yavaş yavaş ek gidaya geçtik uyanıkken birşeyler yediriyorum uyucağı zaman emziriyorum böyle böyle bu zamana geldik umarım büyüdükçe memeye düşkün olur diyede dua ediyorum.

birde sana tavsiyem bir doktora muayene ettir görünüşte hiç bir sorunu olmayan bebekte boğazında hafif bir kızarıklık bile memeyi reddetmesine sebep oluyor belki böyle bir durum vardır 1 ay önce tekrardan memeyi reddetmeye başlamıştı doktor boğazında hafif kızarıklık var dedi antibiyotik kullandık.

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum benim oğlum şimdi iki buçuk yaşında, zamanında ben de yaşıdım aynı sorunu iki aylıkken başladı oğlum emmek istememeye bir yaşına kadar devam etti sadece uyuyunca emiyordu çok zor günlerdi , inşallah sizin sıkıntınız uzun sürmez....

Back