Bebek Beslenmesi Bebeğim emmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SevdaEcrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
30
0
mrbalar . kızım tam 3 aylık ve 1 aydır emmek istemiyor sadece geceleri emiyor oda canı isterse doktora gittim mama vericeksin dedi yinede emzirmeye devam et dedi o kadar zorlamama rağmen emmiyor yediği mamadanda sıkılmaya başladı artık .memeyi ağzına verdiğim anda çığlık çığlığa ağlıyor almıyor . böyle durumla karşılaşan varmı varsa neler yaptınız yardımcı olurmusunuz . ayrıca kaşık maması vermeye başlasam birşey olur mu ? doktor arada verebilirsin mamayıda içmiyorsa dedi ama yinede endişeliyim :KK43:

mrbalar . kızım tam 3 aylık ve 1 aydır emmek istemiyor sadece geceleri emiyor oda canı isterse doktora gittim mama vericeksin dedi yinede emzirmeye devam et dedi o kadar zorlamama rağmen emmiyor yediği mamadanda sıkılmaya başladı artık .memeyi ağzına verdiğim anda çığlık çığlığa ağlıyor almıyor . böyle durumla karşılaşan varmı varsa neler yaptınız yardımcı olurmusunuz . ayrıca kaşık maması vermeye başlasam birşey olur mu ? doktor arada verebilirsin mamayıda içmiyorsa dedi ama yinede endişeliyim :KK43:

mrb benim oğluşumda 5 aylık 4 aylıkken sütüm yetmediği için doktorum mamaya geç dedi 10 gün mama içmedi biberonu tutmadı ben hep uyku esnasında verdim yoksa tutmuyordu şimdi alıştı ama beni pek emmiyo biberona aliştığı için biraz aç bırkıyorım2,5-3 saat gibi 5 dk bir gögsümden 5dk diğer gögüsümü emiyor sonra mememi ağzından çıkarır çıkarmaz biberonu veriyorum benimki gece emiyo ama çok uyanıyo doymadığı için 2gündür gece uyurken biberon veriyorum

gece doymadığında bende biberon vermek zorunda kalıyorum ama gündüzde mamayı emmek istemiyor ne yapçam bi,lmıyorum cok zorlanıyorum .

gece doymadığında bende biberon vermek zorunda kalıyorum ama gündüzde mamayı emmek istemiyor ne yapçam bi,lmıyorum cok zorlanıyorum .

sevdacığım mamayı gündüz uykuya daldığı esnada vermeyi dene benimki öyle alıştı, yoksa gündüz benimkide içmiyordu

günndüz uykuya daldığı anda emzirmeye çalışıyorum hemde ne türlü pozisyonlarda uyanmasın bıraz anne sütü emsin diye girmediğim hal kalmadı ama katlanıcam onun için ne geliosa yapıcam uykuluyken emiyo o yuzden mamayı uyanıkken tercıh edıyorum ama emdıgıylede doymuyor bu sefer uyanıyor çok karışık bi döngü ona ayak uydurmak çok zor :)

benımkıde emmek ıstemıyor mama vermeme konusunda dırenıyoruz sımdılılk ama cok zor durumdayım bende.doktoruyla konustum ıdrar yolu enfeksıyonu varsa ıstahsız olurlarmıs canım ıstersen bır tahlıl yada kultur yaptır.gelısımınde degısıklık var mı emmek ıstemdıgınden berı

biberon alıyorsa, sütünü sağıp biberonla versene canım, sütünde azalır böyle, kesilir bile Allah korusun, anne sütünün önemi malum....

Arkadaşlar kızım 4 aylık.. Bu aralar sıcaktan mı bilmiyorum meme emmiyor:KK43: sadece uykuda verebiliyorum. Sürekli duşa giriyorum ter kokuyorsam da rahatsız oluyorsa diye. Sağıp verdim çok rahat içti sütü. 2 ay daha böyle mi devam eder bilmiyorum. tavsiyeleriniz varsa sevinirim. Emzirebilmek için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar kızım 4 aylık.. Bu aralar sıcaktan mı bilmiyorum meme emmiyor:KK43: sadece uykuda verebiliyorum. Sürekli duşa giriyorum ter kokuyorsam da rahatsız oluyorsa diye. Sağıp verdim çok rahat içti sütü. 2 ay daha böyle mi devam eder bilmiyorum. tavsiyeleriniz varsa sevinirim. Emzirebilmek için ne yapmalıyım?

aynen biz de böyleyiz. çok denedim. sütüm gitmesin diye pompa aldım. sağıp veriyorum. artık gece de emmiyor. kızım 5 aylık dr. günde 800 ml içmeli diyor. yaklaşık 300 ml anne sütü gerisi mama. artık ek gıdaya geçiyorum ben de. bence pes etme. ben bazen soyunup emzirmeye çalışıyorum. eskisi gibi hırçınlık yapmıyor. kolay gelsin.....:Saruboceq:

canım ya ne zormuş sağıp vermek kızım 7 kilo internetten okuduğum kadarıyla kilosu ile 150 ml yi çarpmam gerekiyormuş. bu durumda günlük 1050 ml süt vermem lazım ama o sa imkansız sağarak. elektrikli pompa aldım canım çok yanıyor. :KK43: 6 ayı bir doldurabilsek ya..

kızlar bizde de aynı sorun oldu. 3 aylık benim oğlum. 2800 doğdu 2500 e düştü ilk ay 3600 2. ay 4800 oldu çok güzel emiyodu zaten sadece anne sütü veriyorum. bu aysa sadece 700 gr lmış 5500 olmuş. çünkü 2. ayı boyunca çok az emdi. doktor mamaya kesinlikle geçmeyeceksn diyor.kilosu bana az geliyor. doktorlarınız sizlere kaç kilo alınca sütünüz yetmiyor mamaya geçin diyor merak ettim. ben de mi başlasam mamay?

gelişiminde hıcbır degısıklık yok hersey yolunda allahtan . sagıyorum da her sagdıgımdada cok sut cıkmıyor kı . kasık mamalara gec dedı doktor gectık ıstahlada yıyo öle yada böle ıdare etmeye calısıyorum .gecede emmemeye basladı doymuo sutumle artık ılle arkadan mama ıstıyo.

X