Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütun tadı değişmiş olabilir. Acı falan mi yedin? Bir de çok ac bıraktıysan süt inene kadar sabirsizlaniyor olabilirHanımlar nolur yardım cı olun bilgisi olan. Bebeğim 40 günlük daha dün gece beni emen bbeğim şimdi meme de ağlıyor emmek istemiyor. Doktor kontrolüyle en başından beri ara da mama veriyoruz. Doktor vermemi söyledi. Beni emen bebeğim şimdi neden böyle yapıyor çok üzülüyorum
Biberon kullanıyorsanız meme reddine o sebep olmuş olabilir. Kullanmıyorsanız ayakta emzirmeyi ya da arka plana onu rahatlatacak sesler (örneğin beyaz gürültü) açmayı deneyinHanımlar nolur yardım cı olun bilgisi olan. Bebeğim 40 günlük daha dün gece beni emen bbeğim şimdi meme de ağlıyor emmek istemiyor. Doktor kontrolüyle en başından beri ara da mama veriyoruz. Doktor vermemi söyledi. Beni emen bebeğim şimdi neden böyle yapıyor çok üzülüyorum
canım benim 4.5 aylık bebegım var pek deneyımlı anne sayılmam tabı ama gazını tam cıkaramadıgında mıdesınde ya da karnında gaz varsa oyle yapıyordu. bı de agzında pamukcuk oldu antıbıyotık kullandık dıye o zaman oyle emmek ıstemedı. zamanla sag memeyı az aktıgı ıcın reddedıp sola yoneldı tamamen. su an tek memedeyız . yanı bı bebek neden emmek ıstemez bılmem ama rahatsız eden bısı var demekkı kokulu baharatlı seyler yeme. sut artırıcı cayını degıstırdıysen o da tadı degıstırır. kımyonlu su ıcmeyı ıhmal etme ben 3 aylık olana kadar hep ıctım sabah aksam hıc gaz sıkıntısı cekmedık cok sukur.Hanımlar nolur yardım cı olun bilgisi olan. Bebeğim 40 günlük daha dün gece beni emen bbeğim şimdi meme de ağlıyor emmek istemiyor. Doktor kontrolüyle en başından beri ara da mama veriyoruz. Doktor vermemi söyledi. Beni emen bebeğim şimdi neden böyle yapıyor çok üzülüyorum
Kimyonlu çay nasıl oluyor acabacanım benim 4.5 aylık bebegım var pek deneyımlı anne sayılmam tabı ama gazını tam cıkaramadıgında mıdesınde ya da karnında gaz varsa oyle yapıyordu. bı de agzında pamukcuk oldu antıbıyotık kullandık dıye o zaman oyle emmek ıstemedı. zamanla sag memeyı az aktıgı ıcın reddedıp sola yoneldı tamamen. su an tek memedeyız . yanı bı bebek neden emmek ıstemez bılmem ama rahatsız eden bısı var demekkı kokulu baharatlı seyler yeme. sut artırıcı cayını degıstırdıysen o da tadı degıstırır. kımyonlu su ıcmeyı ıhmal etme ben 3 aylık olana kadar hep ıctım sabah aksam hıc gaz sıkıntısı cekmedık cok sukur.
(dr tavsıyesıyle) bebısler o donemde yapıyor heralde bunu . cok aksa suc az aksa olmaz :)) benımkı yuzune fıskırsın boyle bol bol aksın ıster yoksa begenmez
Memeniz sert mi , topuz topuz şeyler var mı elleyince ? Benim de emmek istemeyip ağlıyordu , tıkanmıştı .Kimyonlu çay nasıl oluyor acaba
yok su. yarım cay kasıgı kımyonu ılık suyla ıctım. eger ıcemezsen yogurtla karıstır yutuver:)Kimyonlu çay nasıl oluyor acaba
Topuz gibi derken. Göğüs ucumda bezeler oluştu. Çok emerse gidiyordu şimdi tekrar oluştu onlar mı acabaMemeniz sert mi , topuz topuz şeyler var mı elleyince ? Benim de emmek istemeyip ağlıyordu , tıkanmıştı .
Memeniz sert mi hep , misket misket sertlikler var mı yaniTopuz gibi derken. Göğüs ucumda bezeler oluştu. Çok emerse gidiyordu şimdi tekrar oluştu onlar mı acaba