How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Bebeğim Emmiyor :(( N'olur yardım edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

UmmuEymen

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
60
1
298
İstanbul
45 günlük bir oğlum var. 40'ından sonra emme sorunu yaşıyoruz. İlk ay 1,5 kilo alarak 5 kg olmuştu ve gayet de güzel emiyordu. Yaklaşık 5 gündür kafayı yemek üzereyim. Hiç bir şekilde memeyi kabul etmiyor. Geçen ay emdiğinin 4'te 1'ini bile emmiyor. Çok ağlıyor ve emzikle susuyor ağladığı zaman. Emmediği zaman sağıp biberonla veriyorum onu da zar zor kabul ediyor. Gaz sorunumuzun çok fazla olduğunu düşünüyorum. Biberona alışmasın istiyorum.
Memeyi kabul etmediği dönem oldu mu bebeklerinizin? Neler yaptınız? Şuanda moralim çok bozuk ve oturdum ağlayarak size yazıyorum. N'olur yardım edin :(

canım eminim tekrar emicektir
gaz problemi için sen bitki ça
yları iç ben doğadan mini karışık bitki çayı içiyorum sanırım 1-2 kaşık bebeğinede verebilirsin ama çok olmasın
iyice acıkmasını bekle tekrar emicektir

O kadar çok bunaldım ki niluferinefesi, ağlamaktan gözlerim kan çanağı artık. Bir gün acaba ben mi her ağladığında meme veriyorum bekliim dedim, ki her ağladığında verdiğimde de en fazla 2 dakika emiyordu. Tam 7 saat veremedim memeyi!! düşünebiliyor musun? Çok çaresizim :((

belkı ac degıldır oyuzden emmıyordu, ara ara deneyın bazen oyle yapıyorlar. acıkınca emıyorlar tekrar. bebek dogunca sorunsuz gunu olmaz bukadar harap etmeyın kendınızı cunku dertlerı hıc bıtmıyor

canım o uyurken vermeyi dene çenesini parmağınla aç ve memeni ver. benim oğlumda 3 aylık olduğunda böle yaptı. sakın ağlama bak stresden sütün azalır. doktorlar bile der emzirmek bir sabır işidir. o almadıkça vermeye çalış.gaz problemin varsa da ben nurse harveys kullandım çok da memnun kaldım. bide muskatı verdim. oda ii gelmişdi. daha çok tazesiniz ilerde başka oyunlarda yapıyor. lütfen üzme kendini emziğe alıştığı için yapan bebekler varmış. aç olduğunu düşünüyosan hiçbir şekilde almıyosa sütünü sağ ve kaşıkla dene olurmu canım

Bir dönem ben de yasadım canım. ılk haftalarda kilo almadığı için biberonla mama vermiştim daha sonra memeye alıştırmak için çok uğraştım. Şöyle bir yöntem deneyebilirsin. Bebeğini emzirdiğin odaada sıcaklık uygunsa bebeğini biraz soy seninle ten teması olsun. Ya da uyku beslenmesi yapabilirsin. Uykudayken çenesini arala dilinin inmesini bekle sonra emzirmeyi dene. O da olmadı Biberondansa ben de kaşıkla verilmesinden yanayım. Çünkü biberonun akış hızı annenin göğsünden çok farklı. Sendeki stresi bebeğin hisseder sakin olmaya çalış onunla konuş ses tonun etkili olacaktır. Banyo sonrası emzirmek de işini kolaylaştırabilir. ınsallah bebeğin çok güzel emer. Allah yardımcın olsun.

Bir de gaz problemi için acı elma (adaçayı)yağı kullanmıştım ben.Damlaya alıştırmadım. Bu yağ çok az miktarda kullanılıyor. Parmağının ucuna sürüp topuklarına saat yönünde masaj yapabilirisn. Karnına da aynı şekilde yapabilirsin. Bacaklarını ileri geri oynatarak pırtlatıyordu bizimki.

canım emzirirken yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor.aynı durum benimde başıma geldi ve sonunda karnıbahar ve lahana yediğim için emmediğini anlamış oldum.bir kezde çiğ köfte sadece 2 tane yediğim için 3 gün emmek istemedi.sütün tadı değişiyor herhalde.seni anlıyorum bende çok üzülmüştüm.ama üzülme ve uykuluyken emzirmeye çalış alacaktır.bu arada yediklerini düşün.böyle bir durumla karşılaşınca sütü sağarak boşaltmamız gerek..tekrar emecektir üzme kendini ve sabırlı ol lütfen..

45 günlük bir oğlum var. 40'ından sonra emme sorunu yaşıyoruz. İlk ay 1,5 kilo alarak 5 kg olmuştu ve gayet de güzel emiyordu. Yaklaşık 5 gündür kafayı yemek üzereyim. Hiç bir şekilde memeyi kabul etmiyor. Geçen ay emdiğinin 4'te 1'ini bile emmiyor. Çok ağlıyor ve emzikle susuyor ağladığı zaman. Emmediği zaman sağıp biberonla veriyorum onu da zar zor kabul ediyor. Gaz sorunumuzun çok fazla olduğunu düşünüyorum. Biberona alışmasın istiyorum.
Memeyi kabul etmediği dönem oldu mu bebeklerinizin? Neler yaptınız? Şuanda moralim çok bozuk ve oturdum ağlayarak size yazıyorum. N'olur yardım edin :(

evet bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum benim kızımın da kolikti 4. aydan sonra rahatladık ALLAHA şükür sabır cnm sabır güle güle büyüt

Back