• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim emmiyor lütfen yardımm....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esraeski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
24
0
36
Ankara
mrb arkadaşlar..
bebeğim daha 1 aylık emmek istemiyor. hastanede şekeri düşer diye mama verdiler. sonra da sarılık oldu doktor emzir hemde mama ver dedi. biberonla verdik. biberona alıştı.uyurken emiyor ama uynıkken emmiyor.mama vermeye devam ediyorum ama kaşıkla çok ağladığından biberonla veriyorum. emmeyi bırakacak diye çok korkuyorum.
ne yapabilirim sizce.

canım mümkün olduğunca mama verme daha doğrusu biberon aynılarını bende yaşadım 40 gün zar zor biraz emmişti kızım umarım bırakmaz kaşıklı biberonlar var diye duydum sonradan ondan bir araştırsan en güzel yolu biberonden uzak tutmak ben cahildim bilemedim verdim umarım çözüm bulunur.

bence önemli olan bebeğinizin doyması daha doğrusu anne sütüyle doyması o yüzden sütünüzü sağıp biberonla verin.mamaya pek alıştırmayın.sakın vazgeçmeyinde uyurken meme nizi verin sürekli uyanıkkende memenize çok az tatlı bişey sürün tutar belkide.Allah yardımcınız olsun,

Back