Bebeğim emmiyor,kucak istiyor,kaşıkla yiyor

19KasimBhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
574
6
Kızımla resmen memeyle emmemek için kavga ediyor.Kafayı yemek üzereyim kızlar aradan ancak 3.5 4 saat geçerse emiyor eskiden böyle değildi ya..
Kilo alımı düşecek diye korkuyorum birde biberonla hiçbirşey içmiyor kaşıkla verirsem yiyor.hep kucak hep oyun istiyor.Acaba dişlemi ilgili çok huysuz ya sürekli çığlık atıyor hanımefendi böyle birşey yaşayanınız varmı??kafamçokkarıştı

valla bu ara benim kızda da bişiler var devamlı mızmızlanma değil de böyle bi dertden müzdarip gibi haleri var birbirimize yapışıp kalalımı istio :)
diş galiba diş iyiya 4 buçuk ayı geçti benimki

yerim onu ben yerrrrrr:Şeniz:
maşallah süphanallah:nazar.
daha çok hakkından gelsin inşallah senin:nazar:

canım benim kızımda 4 aylık bende vermesem istemiyodu hatta bigün bekledim inanmayacaksınız ama 5 saat durdu doktora sordum doktor 4 saatte 1 emzir dedi ben önceden 2 .3 saatte veriyodum benimkide biberon hiç almıyor kaşıkla ne veriyosun ki ek gıdaya mı geçtin sütünümü kaşıkla veriyosun

canım benim kızımda 4 aylık bende vermesem istemiyodu hatta bigün bekledim inanmayacaksınız ama 5 saat durdu doktora sordum doktor 4 saatte 1 emzir dedi ben önceden 2 .3 saatte veriyodum benimkide biberon hiç almıyor kaşıkla ne veriyosun ki ek gıdaya mı geçtin sütünümü kaşıkla veriyosun

canım 4 saatte bir yeterli olurmu acaba -tatlicadiarzu- sürekli emmesinimi istiyorum nedir ay vlla şaşırdım bende .kaşıkla muhallebi yediriyorum canım 4 5 kaşık ve su içiriyorum kaşıkla yoksa içmiyor biberondan.

benim kızım 4 aylık 7 kg sadece su vweriyorum muhallebi niye veriyosun kilosumu düşük bence doyuyordur o biz abartıyoruz bende dedimya 4 saat bekle öylr ver dedi doktor gerçektende kızım 4 saat geçince ağlamaya başlıyor 2 gündeür saatle veriyorum ama içim içimi yiyor 4 saat aç nasıl durur diye sonuçta süt ne kadar tutar önceden 2 .3 saatte acıkmıştır iye veriyodum çok kusuyodu sende merak etme bence onlar acıkınca ortalığı yıkarlar

korkma cnm 3-4 saatte yiyorsa öle ver.keşke benimki de öle yese,biz ek besin yiyoruz ama o kadar beklemiyor. bağırması da seslerini öğrendiğinden.elvin de devamlı çığlık atıp tükürükler saçıyor kendi kendine sesler çıkarıyor :)

benim kızım 4 aylık 7 kg sadece su vweriyorum muhallebi niye veriyosun kilosumu düşük bence doyuyordur o biz abartıyoruz bende dedimya 4 saat bekle öylr ver dedi doktor gerçektende kızım 4 saat geçince ağlamaya başlıyor 2 gündeür saatle veriyorum ama içim içimi yiyor 4 saat aç nasıl durur diye sonuçta süt ne kadar tutar önceden 2 .3 saatte acıkmıştır iye veriyodum çok kusuyodu sende merak etme bence onlar acıkınca ortalığı yıkarlar

canım ben kızımda 7.5 kilo 4,5 aylık bende muhallebiyi sadece değişik bir tat alsın diye veriyorum bakalım bende 4 saatte bir deneyeyim ama ya kilo alımı düşerse diye içim içimi yiyor benimde.Bi tanıdığım bu aylarda bebeklerin sırf anne sütü verirsen kilo alımları düşer ek gıdaya başla düşmesin dedi.Doktora sorduğumda ise 6 ay vermeyeceğiz dedi.Ne bileyim çok kararsızım 4 saatte bir emmesi canımı sıkıyor ya.Hoş anca 4 satte doluyor göğüslerim sanki artık,acaba büyüdükçe daha çok çekip bitiriyorlar o yüzdende uzun süre tokmu kalıyorlar:nazar:

canım ben kızımda 7.5 kilo 4,5 aylık bende muhallebiyi sadece değişik bir tat alsın diye veriyorum bakalım bende 4 saatte bir deneyeyim ama ya kilo alımı düşerse diye içim içimi yiyor benimde.Bi tanıdığım bu aylarda bebeklerin sırf anne sütü verirsen kilo alımları düşer ek gıdaya başla düşmesin dedi.Doktora sorduğumda ise 6 ay vermeyeceğiz dedi.Ne bileyim çok kararsızım 4 saatte bir emmesi canımı sıkıyor ya.Hoş anca 4 satte doluyor göğüslerim sanki artık,acaba büyüdükçe daha çok çekip bitiriyorlar o yüzdende uzun süre tokmu kalıyorlar:nazar:

canım buna doktorun karar versn benim bebeğim 4 aya + 230 gr ile girdiğinden ek besine geçtik , yoksa hayatta geçmezdim, sen değişik tatlara alıştırırsan anne sütünü bırakabilir. gerekmiyorsa yapma.
biz 4. ay da 5030 kg idik, ayda 4 cm uzarken hiç uzamamış yani mecbur akaldık, bence doktorun karar versin, birde daha çabuk emiyorlar, yani bu nu tok tutabilir

bu aylarda yani 4 aylıkken bebeklerimizin kiloları yaklaşık doğum kilolarının 2 katına çıkarmış ve mideleri de 2 katı olurmuş. o nedenle de daha uzun tok kalırlarmış (yabancı bir siteden (ivillage babyweekly) bana gelen bilgilendirme bülteninde yazıyordu.
benim doktorum da 3-4 saatte bir 100-120 ml süt (veya mama) demişti. emzirirken de ben DEmir zaten 3 saatte bir acıkıyor.
Ben maalesef haftaya SAlı işe başlayacağım, umarım işyerinde sağabilirim sütümü ve sütüm azalmaz. ek gıdalara da başladık. bugün ilk defa elma suyu ile başladık, pek bi sevdi oğluşum :) haftaya da yogurt ve muhallebiye başlıyoruz. çok zoooor geliyor onu bırakıp işe gidecek olmak senağlama:KK43:( tek tesellim ona teyzoşu bakacak doğmadan önce de doğumundan itibaren de yanımızda. benim kadar iyi tanıyor oğluşumuhihoyyyt

bu aylarda yani 4 aylıkken bebeklerimizin kiloları yaklaşık doğum kilolarının 2 katına çıkarmış ve mideleri de 2 katı olurmuş. o nedenle de daha uzun tok kalırlarmış (yabancı bir siteden (ivillage babyweekly) bana gelen bilgilendirme bülteninde yazıyordu.
benim doktorum da 3-4 saatte bir 100-120 ml süt (veya mama) demişti. emzirirken de ben DEmir zaten 3 saatte bir acıkıyor.
Ben maalesef haftaya SAlı işe başlayacağım, umarım işyerinde sağabilirim sütümü ve sütüm azalmaz. ek gıdalara da başladık. bugün ilk defa elma suyu ile başladık, pek bi sevdi oğluşum :) haftaya da yogurt ve muhallebiye başlıyoruz. çok zoooor geliyor onu bırakıp işe gidecek olmak senağlama:KK43:( tek tesellim ona teyzoşu bakacak doğmadan önce de doğumundan itibaren de yanımızda. benim kadar iyi tanıyor oğluşumuhihoyyyt

canım hayırlısı olsun sıkma canını benimde işe çoktaan başlamam gerekiyordu ama bırakamadım kuzumu.Artık bu kışı evimde geçirip yaza başlamayı düşünüyorum.Belki benimde kardeşim baksa iş değişirdi başlardım şanslı kuzucuk sonuçta teyze anne yarısıdır:ecrin_bebek::nazar:

bencede çok fazla sıkılma 4 saat normal eskisi gibi değiller artık.yeni doğan sıfatından çıktılar herşeyleri değişecek mide büyüdü daha çok emip daha uzun süre tok kalacaklar sen meraklanam sıkılırsan sütündende olursun keyfini çıkar bebeğinin.geçenlerde de yazmıştım elimizde olmayarak küçük şeylere takılıp canımızı sıkıyruz ama herşeyin bir çözümü var geçenlerde bende dr.uma bir sürü bence önemli dr.umca abzürt sorular sordum en sonunda bak dedi bu hafta 3 tane yenidoğan bebek geldi 2 si çift cinsiyet biri şeker hastası ceyda hanım bebeğin sağlıklı bu tarz şeylerle canını sıkma vaktinin keyfini çıkar bir daha gelmeyecek bu günler 2 ay sonra senden ağımsız olmaya başllayacak emekleyecek yürüyecek istesende dönemeycksin bebeğinin keyfini çıkar dedi.çok da haklı kızlar söylüyorum bende yapıyorum zor biliyorum ama herşey için kendimizi üzmeyelim...

Kızımla resmen memeyle emmemek için kavga ediyor.Kafayı yemek üzereyim kızlar aradan ancak 3.5 4 saat geçerse emiyor eskiden böyle değildi ya..
Kilo alımı düşecek diye korkuyorum birde biberonla hiçbirşey içmiyor kaşıkla verirsem yiyor.hep kucak hep oyun istiyor.Acaba dişlemi ilgili çok huysuz ya sürekli çığlık atıyor hanımefendi böyle birşey yaşayanınız varmı??kafamçokkarıştı

yaaa aynisinin tipkisi benim problemsenağlamaonce biberon tuttu memeyi birakti sonra kasiga alisti biberonu birakti.. bende kafayi yemek uzereyyimmm..delikafadulden ya onceden cok iyiydi yemesi.. ama bu aralar cok kotu oldu... biberonu tutmuyo kasikla yemek istiooo... off offff allah yardimcimiz olsun canim yaa... ya bi de oyemeden benim de bogazimdan bisey asmiyo:çok üzgünüm:

ben çalışıyorum.bu yüzden işyerinde sağıyorum.ben işteyken annem onu veriyor.akşam eve gidincede emziriyorum.tabi beni görünce zilli oynuyor emmek istemiyor.bende çok üselemiyorum.sonra acıkıp ağlıyor.kendi saldırıyor o zaman emmek için göğsüme.çok üstelemeyince pek naz yapmıyor.zaten çocuk acıkınca belli eder.ek mamalara hemen başvurmayı önermiyorum.aç kalınca mecbur içecek anne sütünü...

çok zor biberon almaması.benim oğlumda memeğe çok düşkün değildi 6 ayzor emdi.formül mama veriyordum çok emmediği için.ama biberon almıyordu kaşıkla döke saça yedirdimhep.çok zorlandım.şimdi 2 yaşında hiç almadı biberon.gecede süt içmiyor biberon almadığından.işin zor arkadaşım

arkadaşlar birde şu alıştırma bardaklarından da deneyinsenize özellikle sütlügayfecim

bizde de kaşığı hala biberon gibi alma derdi var :) biberonu çok seviyo zillim,gece yatmadan önceki muhallebisini kşıkla zor yediriyorum,yemediğini de biraz daha sulandırıp biberonla veriyorum.sebze püresi meyve püresi ve yoğurdunu kaşıkla yiyor ama nasıl yiyor bi görseniz heryerimiz batıyor:)

arkadaşlar birde şu alıştırma bardaklarından da deneyinsenize özellikle sütlügayfecim

cnm neler denemedim ki bir bilsen.alıştırma bardağı,anne memesine benzeyen uçlu biberon,neler neler.evde bir dünya biberon var.artık bu saatten sonrada uğraşamam zati 2 yaşında oldu.akşam yemeğini yiyiyor bidaha sabaha.

merhaba kızlar görüyorum kı aynı dnemlerde aynı sıkntıları yaşar olmuşuz.
bızım kı de 2 hafta oldu ek gıdalara basladık. bır öğun meyve bır öğun muhalebı akşam yatarken de tahıllı kasık maması verıyorum ve tabıı kı bıberonu almaz oldu
gece yatarken zorla agzına sokuyorum yoksa hemen atıyor
gecen gun tam 6 saat hıcbırsey yemeden durdu ve dr olabılır uzulme dedı. sımdı en azındna 2 ay daha bıberon alması ıcın dua edıyorum

X