merhab kızlar 3 aylık bir bebeğim var. geçengun sağlık ocağına gittik ebeye 1 ayda hiç kilo alalmaış dedı. yemene içmene dıkkat et ıyı beslen dedı. aa sorun o değilki ebn normal bi şekılde yiyorum ahım şahım sutumde yok ama az d deği bebğe yetcek kadaR var. bebeğim son zamanlarda memyi rededıyordu. ama sakınken alıyordu uyanır uyanmaz verdınmı alıyordu. kızkınken almıyordu. son bır haftadır onuda nıraktı. uyamoıkken kesınlılle almıyor artık.nedendır bılıyorum. arada bı bebeği annemgıle bıraknakzorunda olduğum zamanlar olduğunda bıberon verdık. bıde almadığında bıeberon verdık. haftayada doğum ıznım bıtyor işe başlıcam hep bıberon verılcek. almadığı zaman bıberonuda almıyor. napıcamı şaşırdım. işe başlam üzüntüsü bebeğin emmeme si çok üzülüyoru. o emzırmek o kadar guzel bır duyguydu kı şimdi ancak uyurken emzırebılıyorum. onu barı bırakmasa. napabılırım gherı alıştırmak için. yardım edın akıl verın bana (
canım Allah yardımcın olsun benim oğlum da ilk 20 gün hiç ememedi doğduğunda 1 hafta yoğun bakımda kalmıştı. biberona alışmıştı haliyle. 20. günde göğsümü tutturdum zorla. 2, ayın sonuna kadar emdi 3. ayda işe başladım ve gittikçe azaldı emmesi ve sonunda 6. ayı zor getirdik. çok üzgnüm bu konuda. Tecrübeli anneler umarım sana işe yarar bi fikir verir. İnşallah bebeğini doya doya emzirirsin.