• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim emmeyi reddediyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

didemustun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
6
0
36
Kocaeli
merhaba..8 aylık bebeğim son 2 gündür emmeyi reddediyor. üstelik bunu da aç olduğu halde çığlıklarla beni iterek yapıyor. bu da yetmezmiş gibi 2 gündür kabızlık sorunu cekiyoruz.. kakasını yapıyor fakat az miktarda.. sürekli mızmızlanma durumunda. ne yapsam mutlu olmuyor. uzun süreli uyumuyor. gece uykusunun çok düzenli olmasına rağmen çığlıklarla uykudan uyanıyor. tekrar uykuya dalmasıda işkenceye dönüşüyor. bunun sebebi ya diş çıkarcak olması ya da kulak ağrısı enfeksiyonu gibi nedenler geliyor aklıma. bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevnirim..

bızımde aynı oldu 8. aya gırdık kendılıgınden emmek ıstemedı.. sımdı 10 aylık sadece gecelerı emıyor bende sutum kesılmesın dıye gunduz sagıyorum.

benim oğlum 3 aylıkken emmeyi bıraktı yıkıldım resmen:43:bidahada kesinlikle emmedi.şuan 9 aylık ve ben 6 aydır uyuduğu zamanlarda emzirmeye uğraşıyorum.gittiği yere kadar böyle yapıcam azda olsa anne sütü almasını çok istiyorum

Back