• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim emmeyi bıraktı çok üzgünüm 🙁

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Dertliyim 44

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
306
-14
98
30
İlk doğum yaptığım zaman bebeğim ilk hafta pek emmiyodu birazcık emzirene kadar ne terler döktüm 🙁 sütüm de azdı gelmiyodu bebeğim ilk iki hafta çok uyuyodu uyandırıp biraz emzirene kadar ne kadar zorlanıyodum.. o iki haftada yılın terini döktüm resmen..Sütüm az diye mama verdik.. Bebeğimin emme gücü zayıftı.. O yüzden sütüm de çoğalmadı.. 5. aya kadar biraz emzirdim. Ondan sonra pek emmemeye başladı.. 1 ay da sadece öyle uyku arasında emzirdim.. 6. ayda tamamen bıraktı.. Bir hafta öyle pompayla sağarak verdim.. öylede fazla gelmeyince bıraktım.. Şimdi 8 buçuk aylık memeyi görünce kafasını öbür yana çeviriyo🙁 ilk başlarda çok üzülüyodum sonra alıştım.. Biz de mamayla ek gıda veriyoruz artık..ama keşke emseydi de s

İlk doğum yaptığım zaman bebeğim ilk hafta pek emmiyodu birazcık emzirene kadar ne terler döktüm 🙁 sütüm de azdı gelmiyodu bebeğim ilk iki hafta çok uyuyodu uyandırıp biraz emzirene kadar ne kadar zorlanıyodum.. o iki haftada yılın terini döktüm resmen..Sütüm az diye mama verdik.. Bebeğimin emme gücü zayıftı.. O yüzden sütüm de çoğalmadı.. 5. aya kadar biraz emzirdim. Ondan sonra pek emmemeye başladı.. 1 ay da sadece öyle uyku arasında emzirdim.. 6. ayda tamamen bıraktı.. Bir hafta öyle pompayla sağarak verdim.. öylede fazla gelmeyince bıraktım.. Şimdi 8 buçuk aylık memeyi görünce kafasını öbür yana çeviriyo🙁 ilk başlarda çok üzülüyodum sonra alıştım.. Biz de mamayla ek gıda veriyoruz artık..ama keşke emseydi de s
😔😔🤷‍♀️🤷‍♀️🙏🙏sağlık olsun geneli cocukların bu meme olayını yaşıyan anne cok yanlız deilsiniz yani👍🏻

meme reddi yapmış . emzirmeye devam etmeliydiniz aç bırakıp.

edit: yüz bin sene önceki mesaja cevap vermişim. kafamı nereye vursam.

Back