• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim emerken uyuyor tam doymuyor. önerilerinize ihtiyacım var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

emelsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
125
1
96
42
Antalya
merhabalar. öncelikle şunu paylaşayım sizinle
24 temmuz da yani geçen hafta bebeğim oldu. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın.
2-3 gun sonra yüzü gözü sarardı bebişimin. hastaneye gittik sarılık derecesi 18 miş hastanede 1 gun kaldık. 11.8 e düştü
kontrole gittiğimizde 14 oldunu söledi.bol bol emzir diyorlar. ben bebeğimi emziriyorum ama yavrum en fazla en uyanık olduğunda 10 dakıkayı bulmuyo emmesi.
hemencik uyuyuveriyo. yeni doüğduğundan sürekli uyku halınde bu normal ama ben 1.5 saate 2 saate yada saat başı uytandırıp emzurmeye çalışıyorum uyanmıyo almıyo memeyi. zar zor versem bile en fazla 1-2 yudum emıyo tamam. napıcamı bılmıyorum.sarılığın geçmesi için yeterlı gelmes se ilerlerse diye korkuyorum ben. napımalıyım sizce

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin .. Bende 14 temmuzda doğum yaptım ..
Oğlum 36 haftalık doğdu ve doğumda ciğerlerinde su kaldığı için solunum sıkıntısı oldu , küveze girmedi ama en az seviyede oksijen aldı fanustan ..
Derken oğluşum kilo verdi ve sarılık oldu ..
18 olunca değer 1 günde fototerapi için yattı , meme tutmadı ..
Bende sağdım verdim sütümü , sık sık doyurdum arada emdi ama doyduğuna emin olmak için sağmayı ihmal etmedim ..
60 cc verdim 3 satte hala öyle yaıyorum , gün içinde memeden emdiğide kardır ..
Taburcu olduğumuzda 13.8 d, bugün 10.9 düşüyor çok şükür..
Sen ne yap et doyur bebeğini, emmiyorsa sağ öyle ver yoksa mama ..
Yeter ki aç kalmasın ...

uyuduğu için ağzına da vermıyorum kı bıkere sağdım kaşıkla verdım onuda almıyor.tekrar deneyım kaşıkla vermeyı. Bu arada sızınde bebeğiniz hayırlı olsun v e geçmiş olsun.

Back