• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğim emerken tıkanıp öksürüyo ,kusarkende aynı şekilde :((

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
459
Puanlar
163
arkadaşlar emerken öksürüyor tıkanıyo ,öyle çok doluda olmuyo göğüslerim ki öyle olduğu zaman böyle bi problem yoktu son 2 gün böyle ,geçen gün yıkarken ağzına köpük kaçtı acile zor yetiştirdik çok kötü oldu normale döndü ama acaba onla bi ilgisi olabilirmi ,normalmi bebeklerde öksürürken tıkanmak eşimde çok evham yaptı onada kızıyorum üstüne çekiyo gibi geliyor ,gazıda var galiba çok ıkınıyor ,burnuda hırıl hırıl okyanus suyu varmış galiba ... arkadaşlar yardım edin bana

arkadaşlar emerken öksürüyor tıkanıyo ,öyle çok doluda olmuyo göğüslerim ki öyle olduğu zaman böyle bi problem yoktu son 2 gün böyle ,geçen gün yıkarken ağzına köpük kaçtı acile zor yetiştirdik çok kötü oldu normale döndü ama acaba onla bi ilgisi olabilirmi ,normalmi bebeklerde öksürürken tıkanmak eşimde çok evham yaptı onada kızıyorum üstüne çekiyo gibi geliyor ,gazıda var galiba çok ıkınıyor ,burnuda hırıl hırıl okyanus suyu varmış galiba ... arkadaşlar yardım edin bana

bebeğiniz kaç aylık? emzirirken başı yukarıda olsun,emerken bazen tıkanıp boğulacakmış gibi olabiliyorlar...

40 günlük daha ,önceden böyle bi sorun yoktu acaba artık çok çok emdiği içinmi öyle oluyo ,emzirdikten sonra başı omzumuzda uzun süre tutuyoruz ama arada yine kusuyo ,hep yüzüstü yatırıyorum korkuyrum sırt üstü yatırmaya

40 günlük daha ,önceden böyle bi sorun yoktu acaba artık çok çok emdiği içinmi öyle oluyo ,emzirdikten sonra başı omzumuzda uzun süre tutuyoruz ama arada yine kusuyo ,hep yüzüstü yatırıyorum korkuyrum sırt üstü yatırmaya

yan yatırın,arkasını yastıkla destekleyin,düz yatırdığınızdada başını yana çevirip boynunu destekleyin
daha çok küçükmüş :nazar: böyle tıkanmalar normal ama sen yinede doktoruna danış geçmiş olsun...

Son düzenleme:
burnunu açık tutmak çok önemli.aksi takdirde nefes alamaz emerken.ben hiç tıkalı bırakmadım.doğduğundan beri kızımın burnunu aspiratörle çekip tıkalıyken de serum fizyolojik ile açıyorum.

Back