• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim Emerken Isırıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mxixnxixkeller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
340
0
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
8aylık bebeğim var alt ve üst iki dişi çıktı ve bıçak gibi kesiyorlar. İnanın ısıracak diye süt vermeye bile korkuyorum, ne yapmalıyım sizce?

Tek bir tavsiyem var memeucu yenmiş bir kadın olarak ısırdığı zaman asla tepki verme. Oyun haline getirmesin. Isırdığı zaman bebeğinin burnunu sık. Koparırcasına değil ama. Hemen ağzını açıyor. Böylece hem tahrişi aza indiriyorsun hemde bir iki seferden sonra anlıyor ki annesini ısırınca burnu sıkılıp canı acıyacak. Sonrasında ısırmayı kesiyorlar. Sadece dişleri çıktıkça bir iki diş atıyorlar patlatma aşamasındayken hepsi bu. Ben bu sorunu böyle aştım. Umarım sende bu sorundan kurtulursun o acıyı bilirim çok zor. Birde emdikçe kan gelir. GAz çıkarırken süt kalıntısında kan pıhtısı olur midesindemi bişey var diye korkarsın. Ay ay çok zor. Geçmiş olsun

Back