Bebeğim 4 aylık oldu 1 buçuk aydır emerken durduk yere çığlık atıp ağlamaya başlıyor ilk zamanlarda sallayarak emzirebiliyordum ama şimdi sallamak fayda etmiyor, normal emerkende sürekli meme ucumu çekiştirip çıkarıyor ağzından sonra tekrar alıyor. Sütüm az da olsa çokta olsa farketmiyor hep aynı bu durumu yaşayan var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim emerken çığlık atıyor bilgisi olan acil yazsın lütfenn!!!
- Konu Sahibi hylprst26
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2023
- 9.741
- 1
- 21.359
- 268
Tam da 4.ayimizda meme reddi yasadik. 2 ay kadar surdu. Bu surecte bi amuda kalkip emzirmedigim kaldi. Kendime cesitli yollar buldum bulamadigimda sagip vermeye calistim ki emzik biberon tutan bi cocuk da degildi. Sonra kendiliginden duzeldi ve 2 yil dolana kadar memeye asik surekli emen bi cocuk oldu. Muhtemelen yasadiginiz meme reddi. Hem emmek istiyor hem memeye yaklasinca sebeosizce agresiflesiyor. Ben uykuya dalmak uzereyken memeye tutturuyordum. Ayaktayken kucagimda sallayarak sersemletip oyle tutturuyordum vs vs.. vazgecmeyin lutfen. Eger baska bir rahatsizligi yani baska bir sebep yoksa emin olun normale donucektir..Bebeğim 4 aylık oldu 1 buçuk aydır emerken durduk yere çığlık atıp ağlamaya başlıyor ilk zamanlarda sallayarak emzirebiliyordum ama şimdi sallamak fayda etmiyor, normal emerkende sürekli meme ucumu çekiştirip çıkarıyor ağzından sonra tekrar alıyor. Sütüm az da olsa çokta olsa farketmiyor hep aynı bu durumu yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim bende kendimi zorluyorum ama insan sebebini bilmeyince çok zorlanıyormuş şimdi en azından sebebini bildiğim için elimden geldiğince sabredip emziricem :))Tam da 4.ayimizda meme reddi yasadik. 2 ay kadar surdu. Bu surecte bi amuda kalkip emzirmedigim kaldi. Kendime cesitli yollar buldum bulamadigimda sagip vermeye calistim ki emzik biberon tutan bi cocuk da degildi. Sonra kendiliginden duzeldi ve 2 yil dolana kadar memeye asik surekli emen bi cocuk oldu. Muhtemelen yasadiginiz meme reddi. Hem emmek istiyor hem memeye yaklasinca sebeosizce agresiflesiyor. Ben uykuya dalmak uzereyken memeye tutturuyordum. Ayaktayken kucagimda sallayarak sersemletip oyle tutturuyordum vs vs.. vazgecmeyin lutfen. Eger baska bir rahatsizligi yani baska bir sebep yoksa emin olun normale donucektir..
Yok hayır hiç bir hastalık geçirmedi hatta acaba diş mi çıkarıcak diye sürekli kontrol ediyorum pamukçukta yok diş çıkma gibi bi durumuda yokŞuan bir hastalık geçirdi mi ? Parmağınızı damağında gezdirin bakalım bir çıkıntı var mı ?
İnan seni okadar iyi anliyorumki. Duygudan duyguya gecis yapiyordum o donem. Bi yandan ac kalicak diye korkup uzuluodum bi yandan napsam olmuo sinirleniodum. Bi yandan kafa calistirip yeni pozisyonlar yollar bulmaya calisiodum emzirmek icin. Ama sunu anladimki az emdi die cocuga hc birsey olmuyor. Biz uzuluyoruz sadece anne olarak. Ve suna emin olki gecicek bir donem. İns senin kuzun da bu donemi atlatip yapisir sonrasinda memeye. Biz bir kere yasadik 4 ay civari sonrasinda o ayrilmadi hc memeden. 2 yilin sonunda zor biraktirdim. Sabirlar diliyorumÇok teşekkür ederim bende kendimi zorluyorum ama insan sebebini bilmeyince çok zorlanıyormuş şimdi en azından sebebini bildiğim için elimden geldiğince sabredip emziricem :))
Çoook teşekkür ederim böyle zamanda insanın en çok desteğe ihtiyacı oluyor gerçekten ve tek olmadığımı bu sorunu atlatan bi çok annenin olduğunu görünce umudum artıyor umarım dediğin gibi benim bebeğimde bana tekrar bağlanır emme konusundaİnan seni okadar iyi anliyorumki. Duygudan duyguya gecis yapiyordum o donem. Bi yandan ac kalicak diye korkup uzuluodum bi yandan napsam olmuo sinirleniodum. Bi yandan kafa calistirip yeni pozisyonlar yollar bulmaya calisiodum emzirmek icin. Ama sunu anladimki az emdi die cocuga hc birsey olmuyor. Biz uzuluyoruz sadece anne olarak. Ve suna emin olki gecicek bir donem. İns senin kuzun da bu donemi atlatip yapisir sonrasinda memeye. Biz bir kere yasadik 4 ay civari sonrasinda o ayrilmadi hc memeden. 2 yilin sonunda zor biraktirdim. Sabirlar diliyorum
- 11 Şubat 2023
- 9.741
- 1
- 21.359
- 268
Damak düşmesi oluyor bazen üst damakYok hayır hiç bir hastalık geçirmedi hatta acaba diş mi çıkarıcak diye sürekli kontrol ediyorum pamukçukta yok diş çıkma gibi bi durumuda yok
Eklentiler
O nasıl oluyorkiDamak düşmesi oluyor bazen üst damak
- 11 Şubat 2023
- 9.741
- 1
- 21.359
- 268
Bebekte damak düşmesi yazıp videosunu izleyebilirsiniz. Çoğu çocukta oluyorO nasıl oluyorki
Eklentiler
En son doktorumuza götürdük ama bi sıkıntı görmedi, emmek istemiyordur ama bırakma sakın zamanla geçer dediBebekte damak düşmesi yazıp videosunu izleyebilirsiniz. Çoğu çocukta oluyor
- 18 Temmuz 2024
- 760
- 692
- 18
- 35
Ani bir sancı giriyor olabilir, midesinde reflü vs sorun olabilir, doktorunuza danışın mutlaka. Geçmiş olsunBebeğim 4 aylık oldu 1 buçuk aydır emerken durduk yere çığlık atıp ağlamaya başlıyor ilk zamanlarda sallayarak emzirebiliyordum ama şimdi sallamak fayda etmiyor, normal emerkende sürekli meme ucumu çekiştirip çıkarıyor ağzından sonra tekrar alıyor. Sütüm az da olsa çokta olsa farketmiyor hep aynı bu durumu yaşayan var mı?
- 18 Temmuz 2024
- 760
- 692
- 18
- 35
Meme reddi zamanları tam ama meme reddi böyle olmuyor genelde kafayı geriye çekip memeye dönmek istemiyorlarEn son doktorumuza götürdük ama bi sıkıntı görmedi, emmek istemiyordur ama bırakma sakın zamanla geçer dedi
- 17 Mart 2022
- 2.241
- 2.020
- 63
- 39
H hylprst26 Tayzik sorunu olabilir mi acaba ? Ben yaşamıştım 3. ay civarı tek memeyi reddediyordu. Bir kaç yudumdan sonra çığlık çığlığa ağlıyordu diğerini verince uzun uzun emiyordu. Hatta arada değiştirip tekrar veriyordum gene ağlayıp itiyordu sanki canı yanmis gibi. Nerden anlıyor diyordum el kadar bebek. Ben bu durumu şöyle aştım. ; ya mümkün olduğunca yaslan öyle ver yada sen yat sırt üstü memene koy bebeğini,öyle uzadı ve birdaha ağlamadı.
Biberon kullanma eğer veriyorsan kalıcı meme reddine döner. Kaşık biberonla ver istersen.
Biberon kullanma eğer veriyorsan kalıcı meme reddine döner. Kaşık biberonla ver istersen.
Zaten tam o şekilde oluyor sadece tek göğsümde çığlık çığlığa emzirmeye çalışırken yapmadığım şey kalmadı ayakta emziriyorum eğer memeyi tutturabilirsem ama artık yorucu olmaya başladıMeme reddi zamanları tam ama meme reddi böyle olmuyor genelde kafayı geriye çekip memeye dönmek istemiyorlar
H hylprst26 Tayzik sorunu olabilir mi acaba ? Ben yaşamıştım 3. ay civarı tek memeyi reddediyordu. Bir kaç yudumdan sonra çığlık çığlığa ağlıyordu diğerini verince uzun uzun emiyordu. Hatta arada değiştirip tekrar veriyordum gene ağlayıp itiyordu sanki canı yanmis gibi. Nerden anlıyor diyordum el kadar bebek. Ben bu durumu şöyle aştım. ; ya mümkün olduğunca yaslan öyle ver yada sen yat sırt üstü memene koy bebeğini,öyle uzadı ve birdaha ağlamadı.
Biberon kullanma eğer veriyorsan kalıcı meme reddine döner. Kaşık biberonla
- 20 Eylül 2024
- 221
- 165
- 18
Gaz sancısı olabilir.Bebeğim 4 aylık oldu 1 buçuk aydır emerken durduk yere çığlık atıp ağlamaya başlıyor ilk zamanlarda sallayarak emzirebiliyordum ama şimdi sallamak fayda etmiyor, normal emerkende sürekli meme ucumu çekiştirip çıkarıyor ağzından sonra tekrar alıyor. Sütüm az da olsa çokta olsa farketmiyor hep aynı bu durumu yaşayan var mı?
Bizde hem deli gibi istiyorduk hemde emmeye başlayınca bırakıp ağlıyorduk, tekrar tutuyor tekrar bırakıp ağlıyordu farkettim ki gaz sancısı çekiyor, emmeye başlayınca midesinden guruldama tarzında sesler geliyordu dikkatli dinleyince ve hep emmeye başlayınca oluyordu o yüzden isterken ememiyor bırakıp ağlıyordu. Bir süre böyle sürdü çok üzülüyordum ağlamasına bırakmak zorunda kalmasına ama geçici bir süreç oldu fazla sürmedi 1 ay en fazla, sonra gaz devam etti ama emmesinde sorun yaşamadık 2 yaşını doldurdu sorun yaşamadık yeni yeni biraktirmaya geçtim.