Çocuk Hastalıkları bebeğim emeklemiyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bebekler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
19
0
36
Konya
merhaba hanımlar benim 1 yaşında bir oğlım var daha emeklemiyor koltuklara tutunup kalkamıyor sadece yuvarlanıyor arada emekler gibi kalkıyor yapamayınca uzanıyor dokrtor yürütece koymayın dedi ben 11 aylık koydum ondan mı oldu acaba çok yeçmi yüreyecek canım çok sıkılıyor benim gibi sorun yaşayan varmı emeklemeden yürebilirmi emeklemesi için önüne oyuncak koyuyorum alsın diye kaldırıp adım atsın diye yürütmeye çalışıyorum ne yapacağımı şaşırdım yoksa emekledikten sonramı yürütmeye çalışıyım bana yardım edin fikir verin siz nasıl yaptınız yazarsanız çok sevineceğim :emir_bebek:

merhaba hanımlar benim 1 yaşında bir oğlım var daha emeklemiyor koltuklara tutunup kalkamıyor sadece yuvarlanıyor arada emekler gibi kalkıyor yapamayınca uzanıyor dokrtor yürütece koymayın dedi ben 11 aylık koydum ondan mı oldu acaba çok yeçmi yüreyecek canım çok sıkılıyor benim gibi sorun yaşayan varmı emeklemeden yürebilirmi emeklemesi için önüne oyuncak koyuyorum alsın diye kaldırıp adım atsın diye yürütmeye çalışıyorum ne yapacağımı şaşırdım yoksa emekledikten sonramı yürütmeye çalışıyım bana yardım edin fikir verin siz nasıl yaptınız yazarsanız çok sevineceğim :emir_bebek:

canım üzülme emeklemeden yürüyecektir.benim arkadaşımın kızı da 1 yaşında ve o da emeklemiyor yerde yuvarlanıyor.bazı bebekler emeklemeden yürürler
geç yürürler dert etme.

Ah be güzel annem, neden kendine dert edersin böyle şeyleri kimi bebek geç yürür kimi erken. Bazısı emekler bazısı yuvarlanır. Benim kızım da 13 aylık yürüdü, ben 8 aylık yürümüşüm ağbim 15 aylık yürümüş. Ağbim çok erken konuşmuş hadi gel derlermiş yürüsün diye koykuyoyum gelemem dermiş. Sakın bunları dert edip günlerini kendine zehir etme hem bir sır vereyim yürümeye başlayınca arayacaksın bu günleri. Her anın tadını çıkar, sağlıklı ve mutlu bir bebek olsun bırak geç yürüsün. Sevgiyle öptüm. :16:

Back