bebegim ellerini yiyor

gurbetkusu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
488
112
40
Oglum henuz iki aylik sadece emziriyorum.ama emzirdikden sonra özellikle aksamlari ellerini yumruk yapip agzina sokuyor ve mucuk mucuk sesleriyle büyük bir istahla emiyor.tekrar tekrar emziriyorum ama hala devam ediyor.bu durum her zaman olmuyor.ama gunde 2kez oluyor mutlaka.bu da bana doymadigi hissi veriyor.lutfen yardim edin.emzirdikten sonra kasikla mama vermeyi dusunuyorum.CADIARZU

bence çok normal bir reflex bu telaşlanma
bi sağlık kuruluşuna gidip,sütünün yetip yetmediğini kontrol ettirebilirsin,
sütünü sağıyorlar,bebeğe yetip yetmediğine bakıyorlar
benim oğlum karnımda elini emiyor,dışarı çıkınca da belki devam eder
ama çocukların ellerini ve parmaklarını emmeleri çok normal bişey

canım yaaa yeğenimde aynen senin bebişin gibi ellerini ağzından hiç çıkarmıyor... ilginç olan anne karnındada yumruğu hep ağzındaydı keratanın... sanırım alışkanlık

sagolun kizlar ilgilendiginiz icin.az once mama verdim ogluma ilk defa mama yedikten sonra kendi kendine uyudu sanirim sutumle doymuyor.

benim bebegim dogdugu ilk gunden beri ellerini yiyorr
bebeklerde emme reflexinin olmasi cok dogalmis
ama eldivenler cıkınca parmak emerde aliskanlik yaparsa napariz bilemem:)

kizlar dun oglumu doktora götürdüm.emmesinin sebebi tat alma duyusu gelisiyormus.acliktan degilmis yani neyseki ogluma o gunden sonra bi daha mam vermedim.cunku mamayi hic sevmedi.bol sanslar herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…