Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı TakvimiBebeğim Elini Emiyor
Aslında normal canım,benim kızım 2 aylıkken emmeye başladı,çk bıraktırmaya çalıştım olmadı,6 aylık oldu bidaha ağzına sürmedi.ben şanslıyım bıraktı,bırakmayanlarda var yapıcak hiçbişey yok malesef...
yirim ben unun elini emmesiniablamın oglu 21 aylık halen emiyo anne karnında ne yaparsan onu yaparmış bebek doguncapekde dadlu oluyolar emince yawrabbim evladına ömür versin kardeşim darısı işşalah benim gibi gariplarin başına
son derece normal... bebeğin daha gelişim olarak'' emme '' döneminde.... engelleme... ama istersen emzik ver... önemli olan onu engellememen... kolay gelsin.
BENIM BEBEGIMDE 4 AYININ ICINDE VE YAKLASIK 2 AYDIR ELINI EMIYO HEMDE ÖLE BİR EMIYORKI SANKI ELINE BAL DÖKMÜŞLER DKTORUNA SORDUM COK NORMAL SAKIN ENGELLEMEYE KALKMA 6. AYINDAN ITIBAREN BU ALISKANLIGINI BIRAKICAK DEDI
Çok normal ve olağan bir durum benim kızım da emiyor elini cokgudu cokgudu çok tatlı oluyorlar...Ellerini emmesi güven duygularının gelişmesini sağlarmış...Sakın engellemeyin