• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim ek gıdayı reddediyo :(( ne yapmam gerek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

birsen2505

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
137
1
116
İstanbul
merhaba benim oğlum 6 aylık ve ne emzik nede biberon tutmuyo ve farklı bişey tadınca hemen tükürüyo nasıl alıştırıcam zorlayınca ağlıyo anne sütünden başka bişey istemiyo benim de sütüm artık onun ihtiyacını karşılamıyo ne yapıcam bilmiyorum
yanımda bana yardımcı olacak yol göstericek kimsem yok
tek başıma büyütmeye çalışıyorum oğlumu
nasıl bir yol izlemem gerekiyoo
yardımcı olun lütfen

değişik şeyler dene mutlaka birinden hoşlanacaktır ve karnı açken denemelesin.yoğurt yada meyve suyu verebilirsin.biberon almıyorsa kaşıkla vermeyi dene meyve suyunu.ek gıda olayı zor bir süreç ve sabır gerekiyor gerçekten.

canım doktoruna danış ama aynı şeyleri ben yaşadım,18aylık oldu hala da yaşıyorum,anne sütü diyor başka bişey demiyor,ne versem tükürür,yemez,zorla vermek imkansız,ortalığı yıkar ve 18.ayında hala 10kilo bile değil.sinir hastası oldum,elimde tabak kaşıkla hıçkıra hıçkıra ağladığım oluyor ve şu an altıncı yedinci ayda sütten kesmediğime çok pişmanım.sütten kesince 2,3gün sonra mecburen biberon alıyorlar,zaten önemli olan ilk 6ay.hepimizin arzusu 2yaşına kadar emzirmek,ama hem sütün yetmiyor hem de ek gıdayı reddediyorsa benim yaşadıklarımı yaşamandansa doktoruna danışıp sütten kes derim.şimdi '6aylık bebek sütten kesilir mi'diyenler olacak,ama doktoruna danış.bu derdi yalnız çeken bilir.

Back