How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğim ek gıda yemiyor.

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

aygxuxl65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
80
1
86
41
Van
arkadaşlar lütfen deneyimi olan veya önerisi olan baa yardım etsin.kafayı sıyırmak üzereyim.bebeğim 13 aylık oldu ve hala ek gıdaya geçemedi.ne versem ağzını sıkı sıkıya kapatıyor.varsa yoksa meme.hiç bişey yemiyor.ne maymunluklar kaldı yapmadığım ne reklam seyrettirme ne direksiyonda hiç bir şekilde yemiyor ki yemiyor.kilosu da çok düşük haliyle .8.500 gr.7 tane diş çıkardı.hala emeklemiyor.yürüteçte koşa koşa gidiyor maşallah.doktor zorlama diyor ama nereye kadar.sütümde eskisi gibi kaliteli değil su gibi.önerilerinizi bekliyorum.bilmiyorumkismile

bende sorun yaşadım başlarda ama şimdi biraz biraz yiyo ama sadece sütte yeterli deyil bi zamandan sonra mama takviseyi denedinmi zaten istemediyinde ne yaparsan yap ağzını kilitler vede açmaz ama senin bebek büyümüşte bilmiyorum doktor zorlama diyosa bi bildiyi vardır heralde ama çok canı sıkılıyo insanın kendimden biliyorum

canim çok zorlamakta yemek savaşlarina neden oluyor.ikimizinde bebeginin ayı aynı..ama ben böyle bir sorun yaşamadim..zor bir işallah kolaylik versin ama zayıf olmasına asla kafanı takma sen zamanla düzelecektir..bide hep birlikte yemeğe oturdugunuzda onuda alin yanınıza mama sandalyesinin önüne koy kendi yesin mesala ben hep öyle yaparim pilavi,ekmek içini,yani ne varsa koyarım kendi yer..bide bunu dene canim çok etkili oluyor..emekleme konusuna gelince benimkide emeklemiyor.her çocuk emekleyecek diye bişey yok merak etme..ben dr sormuştum her bebegin gelişim aşaması farklidir demişti..[/B]

Back