Röntgende sorun yoksa içiniz rahat olsun7 aylık bebeğim dün akşam yataktan düştü 60 cm yükseklikten dün acile götürdüm röntgen çektiler bir şey çıkmadı şuan hareketleri normal ama korkuyorum bir şey olur mu?
Sandığımızdan daha dayanıklı aslında bebekler röntgende bir şey yoksa kusması vs yoksa hareketleri de normalse bir şeyi yoktur. Siz sadece takip etmeye devam edin aniden başlayan kusma,aşırı uyku ya da hareketlerinde sersemleşme olursa hemen acile götürürsünüz. Bununla geçmiş olsun.7 aylık bebeğim dün akşam yataktan düştü 60 cm yükseklikten dün acile götürdüm röntgen çektiler bir şey çıkmadı şuan hareketleri normal ama korkuyorum bir şey olur mu?
Hiçbir şey olmaz onu allah koruru benimde oğlum 2.5 yaşında iki üç kere yataktan düştü sizinki gibi allaha şükür bir şey olmadı zaten büyüdükçe kafalarını dk başı bir yerlere vuracaklar bu yüzden içinizi rahat tutun7 aylık bebeğim dün akşam yataktan düştü 60 cm yükseklikten dün acile götürdüm röntgen çektiler bir şey çıkmadı şuan hareketleri normal ama korkuyorum bir şey olur mu?
Yengem 3 aylık bebeği başının üzeirne düşürdü aynı röntgen çekildi bi kaç saat hastanede tuttular yolladılar o çocuga bişey olmadıys asiiznkine hiç bişey olmaz. Benim kuzenimd egeçen sene 8 aylık yemek masasından aşagı düştü yanımda onada bişey olmadı bi sorun olsaydı eve göndermezlerdi.7 aylık bebeğim dün akşam yataktan düştü 60 cm yükseklikten dün acile götürdüm röntgen çektiler bir şey çıkmadı şuan hareketleri normal ama korkuyorum bir şey olur mu?
Sıkıntı olsa eve gondermezdi doktor zaten daha dikkatli olun rabbim evlatlarımızı korusunn7 aylık bebeğim dün akşam yataktan düştü 60 cm yükseklikten dün acile götürdüm röntgen çektiler bir şey çıkmadı şuan hareketleri normal ama korkuyorum bir şey olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?