• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim düştü

Bi şey çıkmadıysa sorun yoktur ya, doktor şüphe etse eve göndermez zaten. Üzülme sıkma canını, oluyor öyle kazalar. Arkadaşımın 4 aylık bebeği arabadan alırlarken güvenlik kilidi açılıyor kafa üstü asfalta çakılıyor… Ona da röntgen çektiler falan bi şey olmamış birkaç saat gözlem altında durdu döndü, sapasağlam. Bebekler sandığımızdan daha güçlü.

7 aylık bebeğim dün akşam yataktan düştü 60 cm yükseklikten dün acile götürdüm röntgen çektiler bir şey çıkmadı şuan hareketleri normal ama korkuyorum bir şey olur mu?
Röntgende sorun yoksa içiniz rahat olsun

Doktor bir şey yok dediyse yoktur ya. Ben hatırlıyorum benim kardeşim 1 yaşında koca merdivenden yuvarlanmıştı kaşı gözü şişmişti bir şey olmadı

24 saat gözlemleyin dedi şuanlık hareketleri normal ağrısı da yok gibi hareket ettiriyorum sürekli rahatsız olmuyor kafasını vurduğu için çok korkmuştum

7 aylık bebeğim dün akşam yataktan düştü 60 cm yükseklikten dün acile götürdüm röntgen çektiler bir şey çıkmadı şuan hareketleri normal ama korkuyorum bir şey olur mu?
Sandığımızdan daha dayanıklı aslında bebekler röntgende bir şey yoksa kusması vs yoksa hareketleri de normalse bir şeyi yoktur. Siz sadece takip etmeye devam edin aniden başlayan kusma,aşırı uyku ya da hareketlerinde sersemleşme olursa hemen acile götürürsünüz. Bununla geçmiş olsun.

Röntgen sadece kafatası kırığını gösteriyor diye biliyorum. Esas bilgisayarlı tomografi çekilmesi gerekir detaylı sonuç için.

Hiçbir şey olmaz onu allah koruru benimde oğlum 2.5 yaşında iki üç kere yataktan düştü sizinki gibi allaha şükür bir şey olmadı zaten büyüdükçe kafalarını dk başı bir yerlere vuracaklar bu yüzden içinizi rahat tutun 🌸

İnşallah 4 gün geçti bi belirti yok gibi şuan 63 cm yükseklikten düştü başını da vurdu sonradan bi belirti olur mu

Çok eskilerden yüksek divan yataklar vardı hatırlar mısınız bilmem ama 80 cm vardır en az ben bebekken ordan düşmüşüm. 5-6 yaşlarındayken de 1 katlı evin çatısından düşmüşüm:) onu hatırlıyorum:) hiçbiryerime bişey olmadı gayet sağlıklı yaşıyorum. Sizin bebeğize de hiçbir şey olmaz inşallah endişe etmeyin.

Yengem 3 aylık bebeği başının üzeirne düşürdü aynı röntgen çekildi bi kaç saat hastanede tuttular yolladılar o çocuga bişey olmadıys asiiznkine hiç bişey olmaz. Benim kuzenimd egeçen sene 8 aylık yemek masasından aşagı düştü yanımda onada bişey olmadı bi sorun olsaydı eve göndermezlerdi.

Sıkıntı olsa eve gondermezdi doktor zaten daha dikkatli olun rabbim evlatlarımızı korusunn

Yemek yedirirken bir anda kuştu mama sandalyesinde öne doğru kilit takılıydı omu baskı yaptı acaba kaç gün geçti daha bi belirti olur mu arkadaşlar salı günü düşmüştü

Back