Bebeğim doyuyormu anlayamıyorum???

nazendeim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
82
1
46
Kocaeli
arkadaşlar 5 aylık bebeğim en fazla 2 dk emiyor sonra ağlayarak bırakıyor..bende mecbur yarım saatte bir emzirmeye çalışıyorum çok az süre emdiği için doymadığını düşünüyorum..aç kalmasın die korkuyorum..
herkes kilosu iyi diyor görünüştede zayıf değil tonton bişey..ama ne biliiimm annelik işte.
bebeğim 5 aylık 7.100 gr kilosu 64 cm boyu normalmi sizce ne yapmalıyım??
bu emme problemini düzeltemezmiyim??
bu arada ek gıda vermiyorum ama herşeyden tattırıyorum..

canım bu dönemde çevremde tanıdığım herkesin bebişi genelde aynı davranışı sergiliyo benimki dahil. benimkide 2-3 dakka emiyo basıyo yaygarayı ben artık gündüzleri sağıp veriyorum bu bi dönem emzirmekten vazgeçmezsek geçicek. geceleri zaten emiyo seninkide emiyodur heralde. kiloyu hiç takma kafana bizim cumaya kontrolümüz var 6yı görürsek sevincem seninkinin kilosu gaayet iyi.

saol cnm yaa üzülüyorum neden böyle die..çocuk büyütmek zor iş vesselam herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek var işin ucunda...

eğer bebeğiniz kakasını düzenli yapıyorsa, hele ki günde 2 ya da daha çok kez yapıyorsa bebek doyuyor demektir arkadaşlar, zaten beslenmesinde bir sorun olsa doktorunuz gelişiminin yavaş olduğunu söyler, emdikten sonra ağlamasının nedeni ise gaz sıkışması olabilir, ağlayınca gazını çıkarmaya çalışın tekrar emzirmeyi deneyin.

doyup doymadığının en iyi kanıtı kilosu ve kaka yapma sayısından anlayabilirsin.ama emerken ağlayarak bırakmasına bende bişey diyemeyeceğim.sütün az geliyo olabilirmi?kızıp bırakıyo olabilir.??

gecenlerde bebekte kulak enfeksıyonunun emzırmeyı zorlastırdıgını duymustum. emmek ıcın yan yatınca agrı yapıyormus. umarım böyle bısey egıldır ama bı takıp edın ıstersenız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…