• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim doysada eli ağzında kızlar acillll....

sulucan57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
280
7
96
bebeğim 3 aylık.. son 10 gündür doyuyo lıkır lıkır içiyo ama sonra eli agzında.. ağız suyu var.anlamadım diş kaşınmasımı?? burnumu , yanağımı parmağımı neremi yakalarda hemen emiyo. denedim parmağımı damaklarında gezdirdim hoşuna gidiyo gibi... sürekli memede kalmak istyor. doysada öle açık kalsın ağzında olsun istiyo... ne yapcam?? yoksa sütüm azmı geliyor acaba??

bebeğim 3 aylık.. son 10 gündür doyuyo lıkır lıkır içiyo ama sonra eli agzında.. ağız suyu var.anlamadım diş kaşınmasımı?? burnumu , yanağımı parmağımı neremi yakalarda hemen emiyo. denedim parmağımı damaklarında gezdirdim hoşuna gidiyo gibi... sürekli memede kalmak istyor. doysada öle açık kalsın ağzında olsun istiyo... ne yapcam?? yoksa sütüm azmı geliyor acaba??

Diğer konunda yazdıklarına bakılırsa, senin sütünün az olacağını sanmıyorum.:nazar: ki allah daha çok artırsın ve bol bol emzir bebeğini inş.

Ama bazı bebeklerin emme içgüdüsü biraz daha fazla olabiliyo, emzik vermeyi deneyebilirsin...

doymasa huzursuz olur, ağlar filan. bizimki de öyle 1 aydır nerdeyse. doktora gittiğimizde merak etme olur böyle dedi. ailede erken diş çıkartan varsa dişleri kaşınıyor olabilir dedi. ama bu ayda diş kaşınıp 2-3 ay böyle devam edebiliyorlarmış. bebeğinde bir huzursuzluk olursa doktora gösterirsin. bir de biliyorsundur aslında kilo alımına baktırırsın, doymadığından şüpheleniyorsan, ve idrarının sıklığı da ipucu olabilir doyup doymadığına.

Diğer konunda yazdıklarına bakılırsa, senin sütünün az olacağını sanmıyorum.:nazar: ki allah daha çok artırsın ve bol bol emzir bebeğini inş.

Ama bazı bebeklerin emme içgüdüsü biraz daha fazla olabiliyo, emzik vermeyi deneyebilirsin...
malesef doğduğundan beri alıştırmaya çalışıyorum ama emmiyo çok az bindebir yanii uykuluysa huysuzsa bazen elimle dakikalarda tuta tuta uyuttuğum oluyor.emziğe çok uğraştım ama alışmadı halada alıştırmaya çalışıyorum. emziği veridğimde ağzını emzikten 2-3 kat fazla açıyor.amzik kenarlarını sokuyo ağzına. dişlikmi alsam acaba..

evt sütüm yetmesi lazım ama sürekli emmek istiyordaha fazlasınımı istiyo acaba??
emziğe gelince malesef doğduğundan beri alıştırmaya çalışıyorum ama emmiyo çok az bindebir yanii uykuluysa huysuzsa bazen elimle dakikalarda tuta tuta uyuttuğum oluyor.emziğe çok uğraştım ama alışmadı halada alıştırmaya çalışıyorum. emziği veridğimde ağzını emzikten 2-3 kat fazla açıyor.amzik kenarlarını sokuyo ağzına. dişlikmi alsam acaba..

Benim oğlum kendi elleri yetmiyor benim ellerimi de ağzına sokmaya çalışıyordu.Birden huysuzlaşmaya başlayınca bende sizin gibi aç mı kalıyor sanıyordum.Malum ek gıda almadığı için anlayamıyor hep bir tereddüt içinde oluyordum.Ama 4.ayında dişi patladı o zaman anladık diş çıkardığını.Dişliğini buzluğa koyup ağzına veriyordum.

Benim oğlum kendi elleri yetmiyor benim ellerimi de ağzına sokmaya çalışıyordu.Birden huysuzlaşmaya başlayınca bende sizin gibi aç mı kalıyor sanıyordum.Malum ek gıda almadığı için anlayamıyor hep bir tereddüt içinde oluyordum.Ama 4.ayında dişi patladı o zaman anladık diş çıkardığını.Dişliğini buzluğa koyup ağzına veriyordum.

off 4. ay çok erken değilmi?? sizce benim anlattıklarım dişinin geleceğini ve ondan kaşındığınımı gösteriyor?? beni ne bekliyor bundan sonra hzursuzlukmu başlıycak? ateş olurmu?

her bebekte olur bu.sen bırsa mayası ıcıyorum sutum cok dedıgıne gore doyuyordur.benım kızım acıckınca aglamıyor dırekt parmaklarını emmeye baslıyor :D baktı parmaklardan gelen bısı yok ondan sonra mıkırdanıyor.doysa bıle agzına ne verırsen alıyo parmagını fılan verdıgınde oyuncagına uzanıp agzına getırdıgınde fılan.normal sanırım bu.kızım 2 bucuk aylık

merak etmeyin bebeğiniz doymuyor olsa yeri göğü inletirdi
çok büyük ihtimalle diş maratonuna başlıyorsunuz, tabii kaşınıyor olması hemen çıkacağı anlamına gelmiyor, erken diş çıkaranlar 4. ayda başlayabiliyor ama öncesinde ağız kendini hazırlıyor bol bol kaşınıyor yani evet müjdeler olsun huysuzluk döneminiz geliyor :))) ateş elbetteki yapabilir, benim oğlumda ilk dişlerde aman aman sorun yaşamamıştık içinizi ferahlatmak isterdim ama her diş daha zor gelmeye başladı ve başka hiçbir sorun olmadığı halde 40 derecelere varan ateşlerle geçirdik/geçiriyoruz dişlerimizi. doktorunuz diş ateşinin 38 derece üzerine çıkmayacağını söyleyecektir ama bünyeye göre fark edebiliyor
sizin burnunuzu yüzünüzü emmeye çalışması sizi tanımak için annesi. onlar şu an dünyayı ağızlarıyla algılıyorlar o yüzden bunları yapıyor doktorların tabiriyle oral dönemdeler, daha bir süre de böyle gidecek. biz 15. ayımızı sürüyoruz eller hala ağızda, oyuncaklar hooooop ağıza, salya bir dünya... her şey normal endişelenmeyin

benim kızımda iki yumruğunu birden ağzına sokamya çalışıyordu sonra 5,5 aylıkken dişi patladı. hiç huzursuzluk huysuzluğu olmadı çok şükür ateşide olmadı çok rahat geçirdik o dönemleri bebekten bebeğe çok fark edebiliyor bu durumlar.. ben diş jeli sürüyordum rahatlasın diye iyi geliyordu bir zararıda yokk

benim kızım 2,5 aylık. 1 haftadır ellerini emmekten şişirdi resmen. salyaları akıyo emmekten. neden öyle anlamadım. ellerinimi keşfediyo acaba?

merak etmeyin bebeğiniz doymuyor olsa yeri göğü inletirdi
çok büyük ihtimalle diş maratonuna başlıyorsunuz, tabii kaşınıyor olması hemen çıkacağı anlamına gelmiyor, erken diş çıkaranlar 4. ayda başlayabiliyor ama öncesinde ağız kendini hazırlıyor bol bol kaşınıyor yani evet müjdeler olsun huysuzluk döneminiz geliyor :))) ateş elbetteki yapabilir, benim oğlumda ilk dişlerde aman aman sorun yaşamamıştık içinizi ferahlatmak isterdim ama her diş daha zor gelmeye başladı ve başka hiçbir sorun olmadığı halde 40 derecelere varan ateşlerle geçirdik/geçiriyoruz dişlerimizi. doktorunuz diş ateşinin 38 derece üzerine çıkmayacağını söyleyecektir ama bünyeye göre fark edebiliyor
sizin burnunuzu yüzünüzü emmeye çalışması sizi tanımak için annesi. onlar şu an dünyayı ağızlarıyla algılıyorlar o yüzden bunları yapıyor doktorların tabiriyle oral dönemdeler, daha bir süre de böyle gidecek. biz 15. ayımızı sürüyoruz eller hala ağızda, oyuncaklar hooooop ağıza, salya bir dünya... her şey normal endişelenmeyin

çok tşk ederim bilgiler için.beni yalayarak emerek tanıması komik :) tanısın bakalım miniğim...

bebeğiniz oral dönemde tıpkı benimki gibi oglum 4 aylık hep elleri agızda dişleride kaşınıyo ama agzıyla tanıyo herşeyi merak etmeyşn normal herşey izin ver ellerini emsin ama

Back