Bebek Beslenmesi Bebegim doymuyor sanki yardim!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

BilgecaNene

Buz dağının şairesi☘
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
203
3.310
Merhabalar hanımlar.
Benim üç buçuk aylik kizim var anne sütü alıyor. Ins Alti ayina kadarda emzirmeyi dusunuyorum ama sutum yetmiyor sanki bebegim surekli emmek istiyor surekli emdigi icinde gogusumde hic sut birikmiyor Emdikce sut gelir derler ama benim gelmiyor sanirim cunku elimle gogusumu sıkıp kontrol ettigimde sutun kalmadığı ni görüyorum.Ac kaldigini düşünmem e sebep olan bir diger neden ise bu aralar kakasini uc gunde bir bi haftada bir defa yapmaya basladi. Doktorumuz bu durumun anne sütü alan bebeklerde gayet olagan oldugunu kilosunun(6kilo250 gram) normal oldunu boyle devam etmemizi soyledi.Ama benim icim yinede hic rahat etmiyor bebegim doymuyor gibi geliyor cunku surekli huzursuz bi tek gun icerisindeki uykularindan ve sabahlari uyandigimizda sutum birikmis oluyor emiyor hemem keyfi yerine geliyor.Çok kararsiz kaldim devam sutune baslasammi yoksa boyle devammi?.Bide hangi devam sutunu kullanmaliyim en iyisi hangisi çıldırmak uzereyim inanin yardim edin lütfen (

Benim oğlumda 5. Ayını bitirdi 6. Ya gircek ilk doğduğunda sarılık olmuştu ben hem emzirdim hem mama yedirdim beni emiyodu ardından mama yapıyodum onuda yiyodu belli ki doymuyodu bende ozamanlar çok endişe yaşadım sütüm neden yetmiyo diye ama 2 ayın sonunda mamayı kestim ihtiyaç duymamaya başladı sütüm yetiyodu artık emzirmeyi hiç bırakmadım tabi mama verirkende ara ara gene mama verdim kabul etmedi sanki hiç mama yememiş gibi red etti doktorun devam demiş ama yakınında varsa mama yediren bebeğinin ayına uygun emzir yedirmeyi dene yerse zaten doymuyodur ben aptamil yedirmiştim inş sütün yetiyodur bebeğinde mama yemez ama ben bi yedirmeyi dene derim

Bence kilosu gayet iyi, bana sorarsan anne sütüne devam bir sonraki ay kontrolünde ayına uygun değilse kilosu başlarsın ama bence şimdi başlama :)

Cok tesekkur ederim arkadaş lar cok sagolun iki gunden beri bekliyorum biri Cevap versin diye. Anne olmak hem cok guzel hemde cok meşakkâtli. Sözkonusu bebeğin olunca deyim yerindeyse çok pimpirikli oluyor insan. Icimi rahatlattiniz Allah razi olsun

ne demek hepimiz aynı durumdayız, sana şunu da önereyim bak benim kız 10 dakka zorla emiyor sonra ben kalan sütü genelde 30 ml oluyor sağıp veriyorum hemen ardından, bu ay tahminen kilo alımı daha çok olacak, benim de öyle aman aman sütüm yok :):) Sakın mama verip yavrunun rızkıyla oynama baktın ki doktor kilosuna çok düşük diyor o zaman başlarsın olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…