How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebegim doymuyor mu????

Auser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
8
2
36
37
Merhaba kızlar. Çok sıkıntılı olduğum bi konu var. Bebeğim 2 aylik, memelerim gunduzleri cok hafif. Bebegim sadece gece sut biriktiğinde istekli emiyor. Gündüzleri memede çok huzursuz. Kontrol amaçlı sıktırdığımda damla damla zorla sut geliyor. Gündüz neredeyse hiç uyumuyor, uyandığında sürekli ağlıyor. Çocuk aç, sutum yetmiyor diye düşünüyorum ama maşallah kilo alimi normal gidiyor. Oyle olunca da mama verip, vememe konusunda cok kararsiz kaliyorum.Bebegim sütten gerekli besini alıyor ancak doymuyor olabilir mi? Memede sut gelmediği için ağladığında kendimi çok kötü hissediyorum:(((

oyy güzel anneee

merak etme o gerekli vitamını alıyordur ama hep emmek istiyorsa süt birikmiyordur ,
gündüz bir kere mama verebilirsin en azında o güzelce uyur senınde sütün toplanır

Merhaba kızlar. Çok sıkıntılı olduğum bi konu var. Bebeğim 2 aylik, memelerim gunduzleri cok hafif. Bebegim sadece gece sut biriktiğinde istekli emiyor. Gündüzleri memede çok huzursuz. Kontrol amaçlı sıktırdığımda damla damla zorla sut geliyor. Gündüz neredeyse hiç uyumuyor, uyandığında sürekli ağlıyor. Çocuk aç, sutum yetmiyor diye düşünüyorum ama maşallah kilo alimi normal gidiyor. Oyle olunca da mama verip, vememe konusunda cok kararsiz kaliyorum.Bebegim sütten gerekli besini alıyor ancak doymuyor olabilir mi? Memede sut gelmediği için ağladığında kendimi çok kötü hissediyorum:KK43:((

Kilo alımı normalse sütün iyidir ama bu doyuyor demek değildir her zaman :) burada bir üyenin mesajını okumuştum, kim olduğunu hatırlamıyorum, kilo alımı iyi olmasına rağmen bebeği iştahlı olduğu için papatya çayı verdiğini yazmıştı. Sen de doktoruna danışıp böyle bir şey yapabilirsin belki? Ya da sütünü arttırmak için still tee brewer’s yeast falan kullanabilirsin.

Ayni durumdayiz iki bucuk aylik bebegim kilo alimi cok guzel ama memede cok uzun sure kaliyor kaka ve cisli bezlerin sayisi guzel ama benim goguslerim hic dolu dolu olmuyor hatta bazrn bebegim 2 3 saat uyudugu oluyor ozaman bile goguslerimde sut birikmiyor sıktıgımda damla damla zorla geliyor bende cok merak ediyorum konunuzu takipteyim

5 aylık anne olarak deneyimim şu ki ilk 2 ay ben de sizin gibi guvenemeyip 1 ögun mutlaka mama veriyordum ki bu genelde gece uykusuna yatmadan önceki ögundu...Tum gun cektigi icin memeler aksama bombos oluyordu..icmedigim cay kalmadi ki -isırgan&papatya- karisimini siddetle tavsiye ederim...ama olmasi gereken şu bebegin kilo alimi iyiyse kesinlikle mamayı kesin..o sutunuzu iyice azaltiyor..bebek çeke çeke getirecek sütünü..40 dk kesintisiz memede kaldigimi biliyorum ama sonra baktim ki o bombos memelerden bebek cektikce süt geliyor..vucut süt üretiyor..size tavsiyem klasik ama sabırla emzirmeniz ve bu isi kafaniza cok takmamaniz..inanin bi sure sonra cay vs de icmiyorsunuz..bebek acsa cikar emzir hepsi bu. Doğa bi sekilde.yolumu bulur

Buraya yazalı 1 ayı geçmiş 1 ay boyunca sut artırmak için denemediğim şey kalmadı tüm o çaylar, promaltlar, sut artırıcı damlalar, brewers yeast... Inatla sütümü artırmaya çalıştım fakat pek ise yaramadi. bugün bebeğim yine memeden sonra huzursuzlandı,uykusu olmasına ve uyutmak için birsürü şey yapmama rağmen uyumadı. Pes edip 60 cc mama icirdim su anda uyuyor... Iyi mi yaptım kötü mü hala bilemiyorum. Ama diger turlude bebegimi ac bırakıp tum günü huzursuz gecirtiyormusum gibi geliyordu.. Karni tok ve daha mutlu olma si için günde bir kez mama vermeye karar verdim, umarım beni emmeyi bırakmaz.

Back