Arkadaşlar bebeğimle iygili konum vardı bı çok en son 15 aylık bi kızım var nöbetler geçiriyo du baş düşmesi gözleri yukarı kayiyo elleriyle haraket yapıyo kucaklama şeklinde düşücekmis gibi bı çok doktorlara götürdük özele vs. Epilepsi deyildi epilepsi absans. İnfantil spazm West sendromu miyoklonik mi ne vs. Söyledi doktorlar İlaçlar kullandık depakin sabril Dalma falan en başta iki hafta durdu sonra tekrar başladı nöbeti ve hayla devam ediyo hatta ilerlemiş fazla yapıyo sık sık yapıyo 4 5 defa geceleri kaldırıyo 2. 3 defa geçmedi ilaçlarla da şimdi bı prof.dr Burak tatlıya götürdük İstanbul'da nöroloji ye West sendromu değil bu çocuk dedi doose sendromu ilaçlara basliycaz sonrası 10 gün geçmezse iğneyle devam edicez dedi. 100 de 40 %50 si duruyormuş söyledi doktor. inşAllah geçer de arkadaşlar varmı bilgisi olan lütfen aklım karma karışık napıcam bilmiyorum çok çaresizim ben buraya yazdığımda konu açtığımda burda neden. Cevab ariyosun falan filan lincliyorlar ama napiyim bebeğim gözümün önünde nöbet geçiriyo hiç bı şey yapamıyorum içim param parça elimden bi şey gelmiyo Allah böyükdür Allah şifa versin yavrumuza inşAllah çok Zor gerçekten yaza bilirmisiniz arkadaşlar ALLAH razı olsun hepinizden şimdiden