bebegim donmemis

dunyamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
100
0
merhaba 34+4 gunluk hamileyim bebegim hala donmemis daha zamani varmi yoksa bundan sonra donmesi zormu bilgisi olan yasayan varmi simdiden herkese tskler....

canim benim 37 haftam içinde dondu. hiç endise etme son anda donenler bile varmis.
teyzemin kizi gemlik de muayene oldugun da bebegi donmemisti dr bursaya szeryana yollamis. bursaya geldiginde muayenede bebek donmus ve normal dogum yapti.
rahat ol bebek gelcegi zaman vucud onu bilir yeterki stres etme.

benim tospik 22 haftadan beri dopğum pozisyonundaydı 32 ye kadar dr artık dönmez yerinden memnun derken 32 de bşr baktık ters tabi. ben üzül züzül kendimi mahfettim eşim kızıyordu sonra 36 da kontrolde yine doğum pozisyonu almış yani hiç ama hiç belli olmuyor kesinlikle 37 hafta dolduktan sonra dönmesşi güçleşiyormuş ve inan yapılacak hiç birşey yok çok araştırmıştım kesinlikle keyfine kalmış bişey bebişin hiç tadını kaçırma dönmüş bile olabilir yani

canım benimde aynı konu kafamı kurcalıyor 34, haftada gittiğimde her zamanki gibi duruyodu dönmedi yarın kontrolüm var 36, hafta olmuş olacak dönmicek gibi geliyo bana zaten çok hareketli sürekli bişiler yapıyo döndüğünü nasıl anlarızki karnın aşağı iner diyolar ama ne kadar doğru bilgisi olan varmı???

canim ben dondugunu soyle anladim. sag kasigimda elleri kibidiyor kucuk bisi
gobegimin ustune dogruda kuvvetli kibirdamalar var.ayakari sanirim onlar.
hickiriyor sesi geliyor arada, tam vajinanin ustunden geliyor bu sesler kafasini asagida ordan anladim. indiginini belimin agrisi gecdi. asaga inince bel agrilaniz azalir diye okumustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…