Bebeğim dönmek istemiyor

cemree67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
188
63
48
Selam kızlar
6.ayını dolduran bebeğim sırt üstü koyduğumda yüz üstü dönmüyor elleriyle ayaklarını tutuyo oyuncak koyuyom yan tarafa uzanıyo yan dönüyo ama tamamen yüz üstüne dönmüyo ben ittiriyom o zmaan kafasını kaldırıp dengeyii sağlıyo ama kendiliğindem dönmek istemiyo ben mi acele ediyorum aynı ay doğum yapan arkadaşımın bebeği nerdeyse emekleyecek gidiyo bizimki daha dönmek bile istemiyo aşırı stres ediyorım

Hiç takılmayın benim kızda öyleydi herkesten geç döndü. 11 ay olcaz emekleme yeni yeni başladı. Desteksiz oturması 10.ayda oldu. Biz hep geriden geliyoruz. Doktor kontrollerde normal diyorsa sorun etmeyin

Her çocuğun dinamiği farklı, kimseyle karşılaştırıp boşa stres olmayın doktorunuz bir sorun görmediği müddetçe

Her çocuğun dinamiği farklı, kimseyle karşılaştırıp boşa stres olmayın doktorunuz bir sorun görmediği müddetçe
Ya arkadaşım çocuğunu sürekli videosunu atıyo anne psikolojisi işte benim çocuğum neden yapmıyor diyo insam
Hiç takılmayın benim kızda öyleydi herkesten geç döndü. 11 ay olcaz emekleme yeni yeni başladı. Desteksiz oturması 10.ayda oldu. Biz hep geriden geliyoruz. Doktor kontrollerde normal diyorsa sorun etmeyin
ayın 18 inse kontrolü var sorcam doktora bakalım

Benim oğlumda dönmedi çok uğraştım korkunuzu anlıyorum bende çok korktum ama gereksiz stres yapmışım. 11 aylık yürüdü bebeğim emeklemedi bile. Her çocuk farklı boşa üzülmeyin

Ya arkadaşım çocuğunu sürekli videosunu atıyo anne psikolojisi işte benim çocuğum neden yapmıyor diyo insam

ayın 18 inse kontrolü var sorcam doktora bakalım
Sizin çocuğunuzun da yaptığı birşey elbet vardır. Sadece yapamadığına odaklanırsanız onuda üzersiniz. Daha minicikken kıyasa girmişsiniz, lütfen dikkat edin onun mental sğalığı ve gelişimi için sizin yaklaşımınız daha kıymetli.

Doktoru ne diyor?

Off bitirdinşz beni o kadar haklısınız ki ona yansıtmamaya çalışıyorum oyunla ilgisini sağa sola çekmeye çalışıyorum dönaün diye 18 inde kontrolü var sorcsm doktoruna bakalım

Dönmek için 8. aya kadar gecikebilir diyor doktorlar. Başka bebeklerle karşılaştırmayın hiç bir durumda bence. Hepsi farklı farklı gelişim gösteriyorlar. Benim kızım yüzüstü vakit geçirmekten nefret ediyordu. 11 aylık ancak emekledi o da zorla ama arkadaşımın bebeği 9 aylık yürüdü. Yani her bebek farklı kardeşler bile tıpatıp aynı büyümüyorlar

Aynı durumdayız yüz üstü kendim koysam dahi asla durmuyo ama ben takılmıyorum bende hiç emeklemeden yürümüşüm illa emekleyecek diye bi kaide yok akışına bırakın bende sizin gibi bi ara çok taktım ve sağlıkçıyım bide. Kaç haftalik dogdu bebeginiz

Off bitirdinşz beni o kadar haklısınız ki ona yansıtmamaya çalışıyorum oyunla ilgisini sağa sola çekmeye çalışıyorum dönaün diye 18 inde kontrolü var sorcsm doktoruna bakalım
Üzmek için söylemedim asla. Ama minikkuş hisseder sizinle birebir bağlı. Gelişiminde, sağlığıyla ilgili bir sorun yoksa gerisi teferruat. Bu zamanları kendinizi üzerek geçirmeyin, birdaha geri gelmeyecek. Sizi rahatsız ediyorsa o arkadaşınızın yolladıkları onunla da mesafe koyabilirsiniz

Hiç üzme kendini 6 yeğenim var hepsi geç döndü 1 tanesi hariç erkekler biraz daha tembel oluyor kız çocukları daha atik Rabbim can sağliği versin .. inş banada nasip olur

Her çocuk farklıdır. Eltimin kızı 9aylikken yürüdü benim oğlan tam doğum gününde yurudu. Aynı anneden doğan cocuklar bile farklı. Çocuğu da kendinizi de çok fazla yipratmayin. Peşinden daha çok kosacaksiniz sağlıkla buyusun

Bunu bende bi kaç ay öncesine kadar takıyodum ama şuan fır dönüyor…

Benim bebeğim şuan 10 aylık emekleyen yürüyen bile var ama benimki bunları yapmıyor hala, ama takmıyorum kafama artık çünkü elbet yapıyorlar..
bu zamanların keyfini çıkarmaya bakın.. ilerde çok yorulucaksınız

Her bebek farklıdır kızım hiç emeklemedi dönmek istemiyordu 13 aylık direk yürüdü
Şimdi oğlum 6 aylık sürekli dönüyor emeklemeye çalışıyor

Her çocuk farklı. Benim oğlum 2.5 aylıkken dönmeye başladı, 6 aylıkken emekliyordu. Şimdi 14 aylık oldu daha dün yürümeye başladı . Ondan sonra bu hareketleri yapanlar ondan önce yürüdüler

39+6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…