Hiç takılmayın benim kızda öyleydi herkesten geç döndü. 11 ay olcaz emekleme yeni yeni başladı. Desteksiz oturması 10.ayda oldu. Biz hep geriden geliyoruz. Doktor kontrollerde normal diyorsa sorun etmeyinSelam kızlar
6.ayını dolduran bebeğim sırt üstü koyduğumda yüz üstü dönmüyor elleriyle ayaklarını tutuyo oyuncak koyuyom yan tarafa uzanıyo yan dönüyo ama tamamen yüz üstüne dönmüyo ben ittiriyom o zmaan kafasını kaldırıp dengeyii sağlıyo ama kendiliğindem dönmek istemiyo ben mi acele ediyorum aynı ay doğum yapan arkadaşımın bebeği nerdeyse emekleyecek gidiyo bizimki daha dönmek bile istemiyo aşırı stres ediyorım
Selam kızlar
6.ayını dolduran bebeğim sırt üstü koyduğumda yüz üstü dönmüyor elleriyle ayaklarını tutuyo oyuncak koyuyom yan tarafa uzanıyo yan dönüyo ama tamamen yüz üstüne dönmüyo ben ittiriyom o zmaan kafasını kaldırıp dengeyii sağlıyo ama kendiliğindem dönmek istemiyo ben mi acele ediyorum aynı ay doğum yapan arkadaşımın bebeği nerdeyse emekleyecek gidiyo bizimki daha dönmek bile istemiyo aşırı stres ediyorım
Ya arkadaşım çocuğunu sürekli videosunu atıyo anne psikolojisi işte benim çocuğum neden yapmıyor diyo insamHer çocuğun dinamiği farklı, kimseyle karşılaştırıp boşa stres olmayın doktorunuz bir sorun görmediği müddetçe
ayın 18 inse kontrolü var sorcam doktora bakalımHiç takılmayın benim kızda öyleydi herkesten geç döndü. 11 ay olcaz emekleme yeni yeni başladı. Desteksiz oturması 10.ayda oldu. Biz hep geriden geliyoruz. Doktor kontrollerde normal diyorsa sorun etmeyin
Benim oğlumda dönmedi çok uğraştım korkunuzu anlıyorum bende çok korktum ama gereksiz stres yapmışım. 11 aylık yürüdü bebeğim emeklemedi bile. Her çocuk farklı boşa üzülmeyinSelam kızlar
Sizin çocuğunuzun da yaptığı birşey elbet vardır. Sadece yapamadığına odaklanırsanız onuda üzersiniz. Daha minicikken kıyasa girmişsiniz, lütfen dikkat edin onun mental sğalığı ve gelişimi için sizin yaklaşımınız daha kıymetli.Ya arkadaşım çocuğunu sürekli videosunu atıyo anne psikolojisi işte benim çocuğum neden yapmıyor diyo insam
ayın 18 inse kontrolü var sorcam doktora bakalım
Off bitirdinşz beni o kadar haklısınız kiSizin çocuğunuzun da yaptığı birşey elbet vardır. Sadece yapamadığına odaklanırsanız onuda üzersiniz. Daha minicikken kıyasa girmişsiniz, lütfen dikkat edin onun mental sğalığı ve gelişimi için sizin yaklaşımınız daha kıymetli.
Doktoru ne diyor?
Çok teşekkür ederim yorumunuz ve desteğiniz içinBenim oğlumda dönmedi çok uğraştım korkunuzu anlıyorum bende çok korktum ama gereksiz stres yapmışım. 11 aylık yürüdü bebeğim emeklemedi bile. Her çocuk farklı boşa üzülmeyin
Dönmek için 8. aya kadar gecikebilir diyor doktorlar. Başka bebeklerle karşılaştırmayın hiç bir durumda bence. Hepsi farklı farklı gelişim gösteriyorlar. Benim kızım yüzüstü vakit geçirmekten nefret ediyordu. 11 aylık ancak emekledi o da zorlaSelam kızlar
Üzmek için söylemedim asla. Ama minikkuş hisseder sizinle birebir bağlı. Gelişiminde, sağlığıyla ilgili bir sorun yoksa gerisi teferruat. Bu zamanları kendinizi üzerek geçirmeyin, birdaha geri gelmeyecek. Sizi rahatsız ediyorsa o arkadaşınızın yolladıkları onunla da mesafe koyabilirsinizOff bitirdinşz beni o kadar haklısınız kiona yansıtmamaya çalışıyorum oyunla ilgisini sağa sola çekmeye çalışıyorum dönaün diye 18 inde kontrolü var sorcsm doktoruna bakalım
Her çocuk farklıdır. Eltimin kızı 9aylikken yürüdü benim oğlan tam doğum gününde yurudu. Aynı anneden doğan cocuklar bile farklı. Çocuğu da kendinizi de çok fazla yipratmayin. Peşinden daha çok kosacaksinizSelam kızlar
Bunu bende bi kaç ay öncesine kadar takıyodum ama şuan fır dönüyor…Selam kızlar
Her çocuk farklı. Benim oğlum 2.5 aylıkken dönmeye başladı, 6 aylıkken emekliyordu. Şimdi 14 aylık oldu daha dün yürümeye başladı . Ondan sonra bu hareketleri yapanlar ondan önce yürüdülerSelam kızlar
39+6Aynı durumdayız yüz üstü kendim koysam dahi asla durmuyo ama ben takılmıyorum bende hiç emeklemeden yürümüşüm illa emekleyecek diye bi kaide yok akışına bırakın bende sizin gibi bi ara çok taktım ve sağlıkçıyım bide. Kaç haftalik dogdu bebeginiz
Merhaba bebeğiniz dönmeye başladı mı acaba benim kızımda 6 aylık şuan yüzüstünden sırtüstüne isteyince dönüyor ama sırt üstünden dönmüyor ben destekleyince anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?