bence direk sağarak ver emmiyorsa zorlama kabus olmasın ikiniz içinde sağ biberona koy ver...
Gogus uclariniza e vitamini surup bekletin mumkun oldugunca. Yalnız emzirmeden önce yıkamanız gerekicek. Evicap e vitamini alıp, kapsülü delip göğüs uclariniza surun. Mutlaka faydası olucak. Lanolin kullandım bir de inatla. Onun faydasi oldu mu bilemiyorum yani onu hic kullanmasam da alisicak miydi acaba goguslerim bu sure icinde. 1,5 ayın sonunda artık ağlamadan emzirmeye başladım bu yöntemlerle. Bir de philips avent in yikanabilir göğüs pedlerini kullanıyordum. O bazen göğsüme yapışıyordu ve daha kötü yapıyormuş demek ki. Kumaşti pedler. Sonra bı gün temiz ped kalmayinca esimin dogum sonrası aldığı lansinoh göğüs pedini kullandım. Göğüslerim bir gunde kendine geldi.
merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.. benimde ilk zamanlarda öyle yara içindeydi oğlum uyurken dua ederdim uyanmasında emzirmeyeyim diye ve her emdiğinde ağlıyordum acıdan... size tavsiyem emzirmekten vazgeçmeyin bebek emdikçe anne ile bağı dahada güçleniyo ve zaten çalışacaksınız onu şimdiden mahrum etmeyin kendinizden zorlada olsa emzdirin sütünüzü damlatın ağzına o tadı alınca emecektir inşallah sanırım siz acıdan göğsünüzü oynatıyosunuz bebek tam olarak kavrayamıyoee anne sütünün nekadar mühim olduğunu biliyorsunuzdur... yaralar kuruduğunda daha fazla acır bozdolabı poşetini kere şeklinde kesip göğüs ucu ve etrafını kaplayacak şekilde bırakın göğsünüze o nemli kalmasını sağlayacak ve bepanten kremi yaralara sürüp yine poşetle kapatın.. bebeği emzdireceğiniz zaman tabi yıkayın ama çok temiz olsun diye göğsünüzü tahriş etmeden nazikçe ovun yumuşak nemli bir bezlede temizleyebilirsiniz ve her emzirmeden sonra kremi sürmeseniz bile poşetı bırakmayı unutmayın... ben uyguladım ve 7,8 gün içinde iyileşti inşallah sizinkide düzelirde bebişiniz doya doya sütünü içer...
canım benimde 5 haftalık bebeğim var basta sütüm cok azdı. mamada veriyordum simdi arttı mamayı azalttım. benimde göğüslerim yara oldu her emzirmede cığlık atıyorum ama inan sütüm az olsada vazgecmiyorum sende vazgecme. ben bepanten aldım dr önerdi. emzirdikten sonra hemen sürüyorum yalnız tekrar süt vermeden önce iyice temizle bana cok iyi geliyor onu sürmezsem 10 kat acı cekiyorum. bence sende dene birazda olsa rahatlatır.
geçmiş olsun. ama aslında üzülmeyin, maşallah sütünüz bol bol geliyormuş. acınızı hafifletmek zor oluyordur ama süt bebişiniz için çok önemli.
benim de meme uçlarım çok hassastır. lanomast krem var eczaneden almıştım, çok çok iyi geliyor. mutlaka deneyin. bende de meme çevresi egzeması oldu malesef. kenarlara doğru genişliyor ama elecon krem sürüyorum, kurudu gibi oldu. faydasını gördüm diyebilirim.
bir de son süt çok önemliymiş. evdeyken ön sütü biraz sağıp memeyi öyle verseniz bebeğe son sütü rahat emebilir diye düşünüyorum.
cnm öncelikle geçmiş olsun
meme yarasından çok çektim ama kısa süreli çektim ALLAH'IMA bin şükür.
Bende göğüslerim yara olur olmaz lansolin aldırdım eşime ama hiç bi işe yaramadı
Buzdolabı poşetiyle kapladım o biraz ii geldi ama sonra yine aynı öyle bvi yara oldu ki nerdeyse emzirmekten vazgeçecektim ama yapmadım tabi ki...
sonra sağlık ocağına gittim ordaki doktor Madecassol ve Bactroban diye 2 krem yazdı.İkisinden azar azar al göğsüne sür dedi 2 saatte bir.Emzirirken silmek gerekiyor .Bende gündüzleri zor olduğundan geceleri daha az kalktığından gece sürdüm 2 saatte 1.ve sonuç mükemmel kesinlikle denemelisin
((( olsa dert olmasa dert... olmayana çare var yinede çok çok olup rahat emzirememek o kadar zor ki...
geçmiş olsun. ama aslında üzülmeyin, maşallah sütünüz bol bol geliyormuş. acınızı hafifletmek zor oluyordur ama süt bebişiniz için çok önemli.
benim de meme uçlarım çok hassastır. lanomast krem var eczaneden almıştım, çok çok iyi geliyor. mutlaka deneyin. bende de meme çevresi egzeması oldu malesef. kenarlara doğru genişliyor ama elecon krem sürüyorum, kurudu gibi oldu. faydasını gördüm diyebilirim.
bir de son süt çok önemliymiş. evdeyken ön sütü biraz sağıp memeyi öyle verseniz bebeğe son sütü rahat emebilir diye düşünüyorum.
canım eleconu sana doktor mu tavsiye etti. ben elecon kremının hamilerede ve emziren annelerde sakıncalı olduğunu duydum. bende geçen hafta bacak arama kullanmıştım şimdi çok kprkuyorum bebeğime bir zararı olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?