bebeğim dişmi çıkartıyor lütfen yardım

azrambenim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
82
7
6
Antalya
arkadaşlar merhaba bebeğim dör buçuk aylık uzun zamandır çoook huzursuz du bugün ağzına dikkat ettiğimde köpek dişinin üstünde beyaz sert bir kabarcık olduğunu gördüm birincisi önce alt iki dişinin çıkması gerekmiyormu acaba dişmi çıkartıyor diş çıkartırken nasıl bir kabarcık olur bunda sert beyaz bir kabarcık var anlayamadım çokda huzursuz elini sürekli ağzına sokuyor kulaklarını çekiştiriyor başka bi problemi yok dün gittik doktora daha dişlerini sormayı unutmuşum lütfen biraz bilgi verirmisiniz :((( nezamana geçer bu sıkıntı

Merhabalar bebeğiniz çok küçük ama diş olabilir yinede doktorunuza danışmakta fayda var eğer öyleyse benim önerim calsidin diye bir toz var çok iyi geliyor ben iki çocumdada kullandım çok faydasını gördüm diş çıkarma sürecini çok rahat gefirdik tavsiye ederim geçmiş olsun.

hangi dişin önce çıktığı değişiyor genelde. benim bebeğim 8 aylık her yerinde kabarcık var. alt ortalardan biri sivreldi ama yan taraflarda da kabarcıklar var. bi de 4 aylıkken salyası artmıştı. eli zaten sürekli ağzında. dişi çıkıcak demişlerdi. 8 ayın sonundayız anca çıktı bi tanesi. ben dentinoks diye bi jel var onu sürüyorum. bir de calpol veriyorum. yalnız gece 15 defa kalkıyor şu an acı içinde bağıra bağıra.

arkadaşlar merhaba bebeğim dör buçuk aylık uzun zamandır çoook huzursuz du bugün ağzına dikkat ettiğimde köpek dişinin üstünde beyaz sert bir kabarcık olduğunu gördüm birincisi önce alt iki dişinin çıkması gerekmiyormu acaba dişmi çıkartıyor diş çıkartırken nasıl bir kabarcık olur bunda sert beyaz bir kabarcık var anlayamadım çokda huzursuz elini sürekli ağzına sokuyor kulaklarını çekiştiriyor başka bi problemi yok dün gittik doktora daha dişlerini sormayı unutmuşum lütfen biraz bilgi verirmisiniz :((( nezamana geçer bu sıkıntı

Benim oğlum önce üst iki dişini çıkardı sonra alttakileri:) tamamen genetikmiş, aileyi araştırın derim
Bu arada ilk dişi çıktığında 13 aylıktı:( babasında da durum aynıymış;)

Merhabalar bebeğiniz çok küçük ama diş olabilir yinede doktorunuza danışmakta fayda var eğer öyleyse benim önerim calsidin diye bir toz var çok iyi geliyor ben iki çocumdada kullandım çok faydasını gördüm diş çıkarma sürecini çok rahat gefirdik tavsiye ederim geçmiş olsun.
haklısınız galiba diş deilmiş grip gelicekmiş zaten orta kulak iltihabı geçiriyormuş bide kulağı su toplamış kulağı su toplamak nedemek onu anlamadım calsidin toz nasıl kullanılıyor bilgi verirseniz sevinirim şu grip öldürdü bizi çok tıkanıyo bebeğim banada geldi zaten sinirlerim çok bozuldu babam getirdi eve babamdan bana benden eşime eşimden bebeğime geçti nezaman geçicek bilmiyorum

Back