Bebeğim dişleri

Konuskan anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
39
11
88
25
Kızlar merhaba 9 aylık oğlumun dişlerinde sarı lekeler var 6 ayda çıkarken de vardı büyüdükçe alt dişleri rengi açıldı ama şimdi üst dişlerde var sizin bebeler de de oluyor muydu

Aynı sıkıntı kızımda da var. Alt dişlerde yok ama üst dişlerde var dediğiniz gibi. Düzenli olarak fırçalıyorum ama yok geçmiyor.

Kızlar merhaba 9 aylık oğlumun dişlerinde sarı lekeler var 6 ayda çıkarken de vardı büyüdükçe alt dişleri rengi açıldı ama şimdi üst dişlerde var sizin bebeler de de oluyor muydu
Kemik yapısı ile alakalı olabilir bazı ilaç kullanımları da yapıyor diye bliyorum özellikle antibiyotik ilaçlar. Ya da uzun süre biberon emzik tarzı şeyler kullandı mi onlarda dişlerde problem yapiyor sanırım

Aynı sıkıntı kızımda da var. Alt dişlerde yok ama üst dişlerde var dediğiniz gibi. Düzenli olarak fırçalıyorum ama yok geçmierken

Aynı sıkıntı kızımda da var. Alt dişlerde yok ama üst dişlerde var dediğiniz gibi. Düzenli olarak fırçalıyorum ama yok geçmiyor.
Erken çürük olabilir diyorlar ama çocuk doktoruna sormadım hiç

Yeni antibiyotik kullandık ama geçmiyor
Hemen olacağını sanmam uzun kullanımda oluyor sanırım. Bı diş doktoruna gosterseydiniz benim kuzenimde ona benzer bişey olmuştu sonra dişleri kendiliğinden ufalanip dökülüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…