Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba 9 aylık oğlumun dişlerinde sarı lekeler var 6 ayda çıkarken de vardı büyüdükçe alt dişleri rengi açıldı ama şimdi üst dişlerde var sizin bebeler de de oluyor muydu
Kızlar merhaba 9 aylık oğlumun dişlerinde sarı lekeler var 6 ayda çıkarken de vardı büyüdükçe alt dişleri rengi açıldı ama şimdi üst dişlerde var sizin bebeler de de oluyor muydu
Kemik yapısı ile alakalı olabilir bazı ilaç kullanımları da yapıyor diye bliyorum özellikle antibiyotik ilaçlar. Ya da uzun süre biberon emzik tarzı şeyler kullandı mi onlarda dişlerde problem yapiyor sanırım
Kemik yapısı ile alakalı olabilir bazı ilaç kullanımları da yapıyor diye bliyorum özellikle antibiyotik ilaçlar. Ya da uzun süre biberon emzik tarzı şeyler kullandı mi onlarda dişlerde problem yapiyor sanırım
Hemen olacağını sanmam uzun kullanımda oluyor sanırım. Bı diş doktoruna gosterseydiniz benim kuzenimde ona benzer bişey olmuştu sonra dişleri kendiliğinden ufalanip dökülüyordu